بسیاری از علائم قابل مشاهده پیری در صورت ، به دلیل کاهش حجم اتفاق می افتد . تزریق ژل یا استفاده از سایر روش های تزریق فیلر های پوستی می تواند این حجم از دست رفته را جبران کرده و چین و چروک های صورت را صاف کند . البته تزریق ژل موارد استفاده دیگری مثل افزایش حجم لب ها ، لیفت ابرو و رفع گودی های صورت دارد که در این مقاله به آنها می پردازیم .
فیلر ها ، پرکننده ها یا حجم دهنده های پوستی به موادی گفته می شود که ساختاری مشابه ژل دارند و برای جوانسازی پوست استفاده می شوند . به دلیل هزینه مناسب و عوارض کم این روش ، سالانه افراد زیادی از این روش درمانی برای جوانسازی پوست خود استفاده می کنند . بعد از تزریق بوتاکس ، تزریق فیلر های پوستی فراگیر ترین روش جوانسازی پوست در جهان است .
تزریق ژل با بیشترین میزان ماندگاری از خدماتی است که در کلینیک دکتر واعظ شوشتری در اصفهان انجام می پذیرد. در این مرکز با بکارگیری بهترین و مرغوب ترین فیلرها، و انتخاب بهترین تکنیک تزریق توسط دکتر واعظ، مطلوب ترین نتایج حاصل می شود. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 36284487 - 031 تماس حاصل فرمایید.
برای تزریق ژل با انواع مختلفی از ژل ها رو به رو هستیم که هر کدام کاربرد خاص خود را دارند . ژل ها را می توان به دو دسته کلی تقسیم کرد :
این ژل ها از جنس پروتئین هایی شبیه به پروتئین های بدن هستند و پس از گذشت ۶ ماه تا یک سال به صورت خود به خود جذب بدن می شوند . این ژل ها هیچگونه عوارض جانبی ندارند . ژل مورد استفاده از این نوع باید دارای مجوز رسمی از وزارت بهداشت و درمان باشد .
ماندگاری این ژل بین ۳ تا ۱۰ سال است و جذب بدن نمی شود . پس از تاریخ انقضا و آغاز علائم عفونت مثل التهاب ، قرمز شدن محل تزریق ، درد و ... لازم است برای تخلیه ژل عمل جراحی انجام شود . این نوع ژل احتمال دارد پس از تزریق ، حرکت کند و جا به جا شود .
تزریق ژل بیشتر به عنوان روشی برای پرکردن و رفع چین و چروک های صورت استفاده می شود ، اما علاوه بر جوانسازی کاربرد های دیگری هم دارد . بیشتر کاربرد های تزریق ژل توسط FDA ( سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا ) تایید شده اند . برخی کاربرد ها هنوز توسط FDA تائید نشده اند ولی ایمن و تاثیر گذار هستند .
سازمان FDA دستورالعمل های خاصی دارد که گاهی باعث عدم تائید دارو ها یا روش های درمانی می شوند . البته عدم تایید یک روش درمانی توسط سازمان FDA لزوما به معنی نا مناسب بودن یا پر خطر بودن آن روش نیست . افزایش حجم سینه ها ، افزایش حجم باسن ، حجم دهی به پا ها و تزریق ژل به درون استخوان ، تاندون ، رباط و عضله از کاربرد هایی هستند که مورد تایید FDAنیستند .
ژل هیالورونیک یکی از ژل های پر کاربردی است که برای تزریق استفاده می شود . همانطور که گفته شد ماندگاری ژل های تزریقی دائمی نیست و توسط آنزیمی به نام هیالورونیداز تجزیه می شود . تزریق کردن 5 تا 50 واحد هیالورونیداز می تواند در مدت یک تا دو هفته سبب صاف شدن برجستگی ناشی از ژل شود
نسخه اصلی مطلب تزریق ژل چه کاربردهایی دارد؟ را در سایت دکتر علیرضا واعظ شوشتری بخوانید.