به پایگاه اطلاع رسانی دکتر ملکی به نقل از مجله موفقیت، پديده پيری می تواند در هر زمان، بعد از گذشت از سن 30 سالگی شروع شود و معمولا پوست حالت كششي و ارتجاعی خود را از دست مي دهد.بدن شروع به سست شدن مي كند و استخوان ها تراكم خودشان را از دست مي دهند.پوست حالت ارتجاعي، شفافيت و درخشش خود را از دست خواهد داد و چين و چروك مي خورد.
طبق تحقيقات، با مصرف خوراكي هايي از مواد ساده و قابل دسترس و با طبخي آسان، حمله علايم پيري كند شده و هيجانات و شادابي دوران جواني زياد مي شود.
1- غذاي ضد پيری: كلم بروكلي
بروكلي، يك منبع عالي ويتامين C و كاروتن است. تحقيقات اثبات مي كند كه اين خانواده سبزيجات بهترين غذاي ضد پيري و ضد سرطان هستند و ماهي بهترين پروتئين را تامين ميكند با تركيب كردن اين دو ماده غذايي مي توان عالي ترين خوراكي را تهيه كرد.
2- غذاي ضد پيری: ماهی
ماهي از نظر ميزان پروتئين بالاترين رتبه را دارد. خام يا پخته ماهي عاليترين منبع ويتامين C است (100 گرم ماهي خام داراي 100 ميليگرم ويتامين C است)
3- غذاي ضد پيری: پياز
پياز، ميتواند تميزكننده خون و پايين آورنده كلسترول باشد و جريان پير شدن را كند ميكند. پياز و خوراكي هاي دريايي بالاترين ميزان پروتئين را دارا هستند. علاوه بر آن پياز نياز بدن به روي را برطرف ميسازد.
4- غذاي ضد پيری: كلم
كلم، سرشار از ويتامين C و داراي فيبر بالايي است. فيبر نه فقط براي روده ها و معده مناسب است؛ بلكه، براي سيستم گوارشي نيز مفيد بوده و به دفع مواد زايد كمك مي كند.
دو فاكتور اصلي در كاهش فرآيند پيري وجود دارد: ويتامين ها و كاروتن در ميوه های تازه
ويتامين C و E و كاروتن، بهترين وسيله كمك براي كاهش جريان پيري هستند. كاروتن، به نگهداري و مراقبت سلامتي بافت ها كمك مي كند و بهترين دوست خانم هاست.
ويتامين C و E هر دو آنتي اكسيدان هستند و مي توانند در شروع پيري و فرتوتي تاخير ايجاد كنند و جواني را طولاني تر كنند. آنها فقط به خنثي كردن راديكال هاي آزاد كمك نمي كنند، اما وجود زياد ميوه هاي تازه و سبزيجات، سلامتي روده هاي بزرگ را افزايش مي دهد و به دفع مواد زايد كمك مي كند.