آبرسانی پوست مؤثرترین راهکار برای پیشگیری از بسیاری از مشکلات پوستی است. پوستی که به خوبی آبرسانی شده باشد، صاف و شفاف است، کمتر جوش می زند و کمتر خشک و پوسته پوسته می شود. با انجام راهکارهای مختلف، می توانید پوست صورت را آبرسانی کنید. ژل های تزریقی یک درمان اختصاصی برای بازسازی و آبرسانی پوست می باشند. ژل های پوستی در واقع تزریق هیالورونیک اسید هستند و این اسیدی است که در سراسر بدن انسان به ویژه در پوست یافت می شود و نقش ارزشمندی در آبرسانی و تغذیه پوست دارد.
هیالورونیک اسید در واقع توانایی اتصال تعداد زیادی از مولکول های آب را در بدن دارد که به طور چشمگیری هیدراتاسیون بافت و مقاومت سلولی را بهبود می بخشد. این ژل ها با تحریک تولید کلاژن پوست و الاستین از طریق آزادسازی آهسته هیالورونیک اسید به طور چشم گیری ظاهر خطوط ریز و چروک را بهبود بخشیده و به افزایش آبرسانی و قوام پوست صورت کمک می کند.
کم آبی پوست می تواند دلایل زیادی داشته باشد. به طور کلی کاهش آب بدن به دلایل مختلف مانند تعریق وکم شدن مایعات دریافتی بدن باعث کم آبی پوست نیز می شود که در نتیجه پوست حساس و خشک می شود. با بالا رفتن سن سلول های پوستی به تدریج در جذب و نگهداری آب ضعیف شده و لایه های سطحی پوست هر چه بیشتر دچار کم آبی می شوند، در نتیجه پوست خسته و چروکیده به نظر می رسد. از دیگر دلایل خشکی پوست می توان به مواردی چون شستشوی زیاد با مواد شوینده نامناسب، عدم استفاده از محصولات مرطوب کننده پوست و ضد آفتاب و نیز فشار های روانی و استرس اشاره کرد.
به طور کلی اگر هر یک از علائم زیر را دارا هستید ممکن است از بی آبی پوست رنج برده و نیاز به آبرسانی داشته باشید:
در ابتدا پوست تمیز می شود. کرم بی حسی موضعی می تواند در صورت لزوم قبل از تزریق در مناطق مورد نظر اعمال شود. سرنگ ژل آبرسان به نقاط دقیقی از پوست شما تزریق می شود.
آبرسانی پوست هیچ گونه عوارض جانبی نداشته بنابراین تمامی افراد با هر نوع پوستی و هر سنی می توانند از روش های مختلف آبرسانی پوست استفاده کنند؛ اما بهترین کاندیدای آبرسانی پوست برای روش های کلینیکی افراد بالای سی سال بوده که سلول های پوستی در حال ضعیف شدن دارند.
با وجود سلامت بالای این روش برخی افراد کاندیدای مناسب درمان با این فیلر نیستند. بنابراین لازم است پیش از هر اقدامی با پزشک درباره پرونده پزشکی و وضعیت جسمانی خود مشورت کنید.
ماندگاری فیلر تزریق شده به نوع ژل و متابولیسم بدن فرد بستگی دارد و ممکن است در یک فرد با فرد دیگر چند ماهی تفاوت داشته باشد؛ ولی به طور متوسط، دوام تأثیر فیلرها 6 الی 24 ماه می باشد.
هزینه تزریق می تواند با توجه به عوامل مختلفی چون شرایط پوستی شما، دستمزد پزشک متخصص و ژل مورد استفاده در درمان متغیر باشد.
استفاده از ژل آبرسان عوارض خطرناکی نداشته است و صرفاً برخی عوارض جانبی کوتاه مدت مشاهده شده است که در گذر زمان برطرف شدند. به طور کلی ممکن است موجب کبودی، ورم، قرمزی، آلرژی و شاید عفونت خفیف شود. با این حال اگر تزریق توسط پزشک و در یک کلینیک معتبر انجام شود، احتمال بروز عوارض جانبی نیز کاهش خواهد یافت.
نسخه اصلی مطلب کاربرد و مزایای تزریق ژل آبرسان صورت را در سایت دکتر رامین مدرسی بخوانید.