با افزایش سن، چهره ما به تدریج تأثیرات گرانش، قرار گرفتن در معرض نور خورشید و حرکات مداوم عضلات صورت را آشکار می سازد. بافت های اصلی مسئول حفظ جوانی پوست به تدریج تخریب می شوند و خطوط خنده ، خطوط لبخند، چین و چروک دور چشم یا چین های صورت را در نواحی حرکت عضلات بر جای می گذارند. تزریق چربی در صورت یک رویکرد ترمیمی غیرتهاجمی جدید در جراحی زیبایی است که نقایص مربوط به حجم صورت را اصلاح کرده و موجب جوانسازی چهره می گردد.
از آنجایی که ماندگاری بافت چربی بستگی به منابع خونی در محل تزریق دارد بنابراین مقدار معینی از چربی تزریق شده، ذوب می شود که این فرآیند به عنوان تحلیل شناخته می شود. با توجه به این کاهش مورد انتظار، مقدار اضافی چربی در زمان جراحی برای اصلاح بیش از حد تزریق می شود. چربی فریز شده تا چند ماه در فریزر قابل نگهداری است و اگر شرایط نگهداری صحیح و استاندارد باشد پزشک می تواند برای شارژ مجدد چربی در مراحل بعدی و سرعت بخشیدن به کار از این چربی استفاده کند.
تزریق چربی فریز شده به صورت، برای جبران تحلیلی است که رخ خواهد داد. انتظار می رود که اکثریت جذب در ۶ تا ۸ هفته اول پس از جراحی رخ دهد. پس از گذشت این مدت زمان، انتظار می رود تمام حجم باقی مانده از تزریق چربی دائمی باشد. برای اینکه بتوان مرحله دوم تزریق چربی را انجام داد باید دوره نقاهت مرحله اول به پایان برسد و همچنین عوارض جانبی بعد از تزریق چربی به طور کامل از بین رفته باشد.
انتقال چربی قادر به جبران حجم از دست رفته ای است که باعث ایجاد چین و چروک و گودی در صورت گردیده است. به طور کلی از تزریق چربی برای بهبود موارد زیر می توان استفاده کرد:
همچنین بخوانید: همه چیز در مورد تزریق چربی صورت
مزایای مرحله دوم تزریق چربی به طور کلی شامل موارد زیر می شود:
نگهداری چربی فریز شده بدین منظور که ماندگاری طولانی و نتیجه رضایت بخش داشته باشد باید در دستگاه های مخصوص صورت بگیرد. در واقع برای نگهداری مطلوب چربی نیاز است که دمای خاصی مدنظر قرار داده شود و چربی برداشت شده در بانک چربی فریز شود. اگر نحوه نگهداری چربی به شکل صحیح صورت نگیرد در نتیجه بافت آن زنده نخواهد ماند و در صورت استفاده منجر به بروز عوارضی ناخواسته خواهد شد. در واقع به طور عملی ایجاد شرایطی برای نگهداری چربی فریز شده مشکل است. تزریق چربی فریز شده به صورت و بدن، تنها در صورتی با نتایج دلخواه همراه است که نگهداری آن در شرایط استاندارد باشد تا چربی دچار فساد نگردد.
طبق گفته پزشکان بهترین فاصله زمانی تزریق مجدد چربی بعد از سه ماه است. در این سه ماه هر گونه ورم یا التهاب احتمالی از بین رفته و چربی های تزریق شده به محیط جدید خود عادت می کنند. برخی از متخصصان زیبایی ترجیح می دهند تا عملیات تزریق چربی را در سه دوره مختلف و با فاصله زمانی سه تا چهار ماهه انجام دهند؛ چرا که با این کار هم به نتایجی با ماندگاری بالا خواهید رسید و هم نتایج نهایی کار حالتی کاملاً طبیعی و زیبا خواهد داشت.
در اغلب موارد متخصصان در همان شروع کار، چربی بیشتری را از بدن شما استخراج خواهند کرد و آنها را در فریزر های مخصوص نگهداری می کنند. در نتیجه زمانی که اثر تزریق چربی بعد از چندین ماه از بین رفت شما می توانید به متخصص مراجعه کنید تا مجدداً انتقال چربی انجام گیرد. در این زمان تنها لازم است مرحله دوم تزریق چربی انجام شده و سپس چربی خالص به بدن شما تزریق شود. چربی ها باید در شرایط استاندارد و در دمای مناسب نگهداری شوند تا دچار فساد نشده و برای تزریق مجدد عوارضی را برای بدن شما به وجود نیاورند.
ماندگاری تزریق چربی بین 1 تا 3 سال است که بستگی به نگهداری خود فرد دارد. البته جنس پوست فرد اهمیت دارد. مهم ترین مراقبت که در ماندگاری تزریق چربی اهمیت دارد این است که از حرارت و فشار در ناحیه ی تزریق شده خودداری کنید. درصورتی که این مراقبت ها انجام شود می تواند تا 5 سال هم ماندگاری داشته باشد.
نگهداری چربی تزریق شده اهمیت زیادی دارد تا در صورت تزریق سبب بروز عوارض ناخواسته نشود. اگر چربی فریز شده در شرایط سالم نگهداری شده باشد ممکن است سبب تشکیل بافت فیبروز در محل تزریق شود و در نتیجه تورم به وجود آورد. در این صورت است که فرم نامناسبی ایجاد خواهد شد و در محل تزریق ناهمواری مشاهده می شود. تزریق چربی فریز شده ممکن است با دوام کمی همراه باشد و اگر در زمان درست و شرایط مطلوب مورد استفاده قرار نگیرد تأثیر مناسب و مدت زمان ماندگاری بلند مدتی نخواهد داشت. همانند هر جراحی دیگری، برخی از عوارض رایج ممکن است در این روش نیز رخ دهد. این عوارض شامل:
قیمت تزریق چربی بستگی به عواملی همچون منطقه جغرافیایی کلینیک زیبایی، نوع و برند دستگاه لیپوماتی مورد استفاده (در صورت نیاز به استخراج بیشتر چربی)، هزینه مواد مصرفی مانند داروی بی حسی و دستمزد پزشک بستگی دارد.
ایا تنبلی تخمدان باعث جوش میشود؟ برای آگاهی از پاسخ این سوال کلیک کنید.