بهترین روش لاغری و کاهش سایز سینه ها چیست؟
دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]آدرس وب سایت : www.drhakimian.comآدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23 تلفن مطب : 36294896 - 031
بسیاری از افراد به دنبال راه هایی برای کاهش سایز و لاغری سینه ها هستند؛ خواه به دلیل دغدغه های ظاهری و تناسب اندام یا برای بهبود مشکلات جسمی مانند درد شانه و گردن. روش های مختلفی برای کاهش سایز سینه ها وجود دارد، از تغییرات سبک زندگی و رژیم غذایی گرفته تا تمرینات ورزشی و روش های پزشکی و جراحی. در این مقاله، به بررسی بهترین روش های لاغری و کاهش سایز سینه ها می پردازیم و هرکدام از روش ها را با توجه به تأثیر، ماندگاری و ایمنی آن ها ارزیابی می کنیم. اگر شما نیز به دنبال راهکار مؤثری برای دستیابی به اندامی متناسب و کاهش سایز سینه ها هستید، ادامه این مقاله می تواند راهنمای کاملی برای شما باشد.
- افزایش اعتماد به نفس
- زیبا و خوش فرم شدن سینه ها
- ایجاد تناسب میان سایز سینه و سایر قسمت های بدن
- کاهش دردهای عضلانی و اسکلتی حاصل از سینه های بزرگ
- جلوگیری از ابتلا به بیماری های ناشی از داشتن سینه های بزرگ (آرتروز، دیسک و …)
کوچک کردن سینه با بیهوشی عمومی انجام می شود. بسته به وضعیت بدنی فرد و تکنیک به کار رفته، ماموپلاستی کاهشی معمولاً بین ۲ تا ۴ ساعت زمان نیاز دارد. نخست جراح، برش هایی را پیرامون هاله سینه، ایجاد می کند. سپس از زیر هاله پستان تا چین زیر سینه یک برش عمودی زده می شود. در صورت نیاز، یک برش افقی نیز در ناحیه چین زیر سینه ایجاد می شود. پس از باز شدن سینه، بافت ها و غدد اضافی، چربی و پوست اضافه را برمی دارد. معمولاً در سینه های بزرگ، نوک و هاله سینه دچار افتادگی است که جراح آن را به محل مناسب و طبیعی خود برمی گرداند. در این گام سعی می شود ارتباط خونی و پیوند نوک سینه با بافت سینه قطع نشود. سپس پوست سینه دوباره بخیه می خورد و پانسمان می شود.
قبل از جراحی کوچک کردن سینه، باید به پزشک جراح پلاستیک مراجعه کرده و با او مشورت کنید. در طول مشاوره مواردی به شرح ذیل مطرح می شود:
- در مورد سابقه پزشکی و بیماری های خود صحبت خواهید کرد، از جمله اینکه آیا تا کنون به بیماری مبتلا شده اید که بر روی سینه تاثیر گذاشته باشد.
- جراح درباره سابقه پزشکی خانواده شما می پرسد. پزشک اطلاعاتی درباره نحوه کاهش اندازه سایز سینه و آمادگی های لازم برای جراحی ارائه می دهد.
- در این جلسه برای بررسی دقیق عکس هایی از سینه شما می گیرد. میزان بافتی که از سینه خارج می شود نیز در این بررسی به فرد اطلاعاتی داده می شود.
- در مورد آماده شدن برای عمل و برنامه ریزی برای بهبودی بعد از جراحی مشاوره داده می شود. این مشاوره ها قبل از عمل جراحی و ماموگرافی انجام می شود.
- درباره مصرف داروها و عادات زندگی مانند سیگار کشیدن از فرد سؤالاتی می پرسد. ممکن است مجبور شوید از داروهای خاصی مانند آسپیرین یا سایر داروهای ضد التهابی مانند Motrin یا Aleve استفاده نکنید. جراح به شما دستورالعمل هایی در مورد آنچه باید انجام دهید را می دهد.
برخی از دستورالعمل های خاصی که در مورد آماده شدن برای جراحی باید انجام دهید عبارتند از:
- ترک سیگار
- داروهایی که باید از آنها اجتناب کرد.
- تعیین زمام مصرف داروهای تجویز شده قبلی بیمار
- محدودیت در مورد خوردن و آشامیدن شب قبل از جراحی
- بعد از انجام عمل لازم است تا یک ماه از انجام فعالیت های ورزشی خودداری کنید؛ چون می تواند برای شما مشکل آفرین شود و در نتیجه جراحی اثر منفی بگذارد. ورزش بعد از عمل ماموپلاستی باید به انجام یکسری حرکت های کششی خاص و پیاده روی کوتاه محدود شود.
- اگر در روز های نخست بعد از جراحی، فشار زیادی به محل جراحی وارد شود، می تواند منجر به باز شدن بخیه های ماموپلاستی شود.
- طرز خوابیدن باید به گونه ای باشد که به ناحیه عمل فشار وارد نشود. توصیه می شود حتماً به صورت طاق باز بخوابید.
- لازم است بعد از انجام جراحی به مدت حدوداً 4 روز استراحت کامل داشته باشید و در خانه بمانید.
- بعد از اتمام عمل کوچک کردن سینه ها، احساس خستگی خواهید کرد و در ناحیه سینه احساس درد خواهید داشت. در این مدت پزشک جراح داروهای لازم برای تسکین درد و بهبود کبودی ها برایتان تجویز خواهد کرد.
- از لحاظ فیزیکی، سلامت هستند.
- انتظارت واقع بینانه دارند.
- دخانیات استعمال نمی کنند.
- از بزرگی سینه ها، دچار مشکل شده اند.
- سینه هایی دارند که فعالیت فیزیکی آنها را محدود می کند.
- دچار درد کمر، گردن و شانه در اثر وزن سینه هایشان شده اند.
- زیر خط سینه، تحریک پوستی ایجاد شده است.
- اگر برای جراحی کوچک کردن سینه (ماموپلاستی)، قبل از بچه دار شدن یا داشتن فرزندان بیشتر، برنامه ریزی کرده اید، توجه کنید که سینه ها می توانند دوباره در دوران بارداری، بزرگ تر شوند و این می تواند بر نتایج جراحی کوچک کردن پستان، تأثیرگذار باشد.
در صورت وجود مشکلات و بیماری های زیر نیز انجام عمل کوچک کردن سینه برای فرد ممنوع می باشد:
- مشکلات قلبی و عروقی و همچنین دیابت
- وجود هرگونه بیماری در ناحیه سینه
- اضافه وزن بسیار بالا
- رشد جسمی ناقص
نتیجه عمل کوچک کردن سینه به راحتی قابل برگشت نیست و ماندگاری بالایی دارد. اگر این عمل در سن پایین انجام شود به دلیل گذشت زمان طولانی از جراحی و رشد مجدد در سینه ها احتمال دارد که بعد از گذشت ۱۵ تا ۲۰ سال و گذراندن چند دوره بارداری و زایمان، مجدداً سینه ها افزایش سایز داشته باشد؛ اما در مابقی موارد، نتیجه عمل دائمی است.
جراحی سینه برای تغییر اندازه آن هم مانند تمام انواع جراحی همراه با عوارض و خطراتی احتمالی مانند خون ریزی، عفونت و مشکلات بیهوشی است. خطرات دیگر این عمل هم شامل موارد زیر می شود:
- کبودی که موقتی است.
- زخم شدن جای جراحی.
- ناتوانی یا بروز مشکل در شیردهی.
- یکسان نشدن ظاهر دو پستان بعد از جراحی.
- گاهی به ندرت ممکن است، نوک پستان یا پوست اطراف آن از دست برود یا این نواحی دچار بی حسی شوند.
جراحی کوچک کردن سینه یک عمل زیبایی اختیاری است و هزینه های آن تحت پوشش بیمه درمانی قرار نمی گیرد. عوامل مختلفی بر هزینه این عمل تأثیر دارد؛ اما جراحی سینه یکی از عمل های زیبایی پرهزینه محسوب می شود. شهر محل عمل، اندازه سینه، سن متقاضی، کلینیک محل عمل، روش جراحی و مهارت جراح مهم ترین عوامل افزایش یا کاهش دهنده هزینه عمل هستند.
نسخه اصلی مطلب
بهترین روش لاغری و کاهش سایز سینه ها چیست؟ را در سایت دکتر سید محمد رضا حکیمیان بخوانید.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید