تابستان فصل میوه های آبدار است بنابراین با مصرف گروهی از میوه ها در این فصل میتوان تا حدی اثرات گرمای تابستان را خنثی کرد. حتی میتوان با برخی از گیاهان ، دمای بدن را تعدیل کرد.
نعناع یکی از گیاهانی است که در تعدیل دمای بدن نقش دارد . اگرچه این گیاه آب زیادی به بدن نمی رساند اما مصرف آن باعث حس خنکی در بدن می شود.
خیار بدلیل اینکه 95 درصد آن از آب تشکیل شده میتوان در خنک کردن اعضای بدن نقش بسزایی داشته باشد. پوست خیار حاوی ماده معدنی به نام سیلیس است که به سلامت پوست و مو کمک می کند.
سبزیجات برگ سبز مثل کاهو، خیار ، اسفناج و کلم را میتوان در تابستان برای تعدیل دمای بدن استفاده کرد. پخت این سبزیجات آب درون آن را کم میکند پس بهتر است بصورت خام مصرف شود.
کرفس سرشار از آب بوده و همچنین برای کاهش اسید معده مورد استفاده است. فیبر موجود در آن به کنترل اشتها کمک می کند.
در فصل تابستان بهتر است از میوه های آبدار مثل هندوانه ، طالبی و خربزه که به وفور یافت می شود استفاده شود.
p