بسیاری از افراد فقط برای اینکه صورت زیبایی داشته باشند بدون تفکر و تحقیق به دنبال راههایی هستند که برای آنها مشکل ایجاد می کند. یکی از این راهها استفاده از تاتوی ابرو می باشد. تاتوی ابرو یک روش قدیمی و آسان با طیف گسترده ای از رنگ ها بوده که ظاهر ابرو را تغییر داده و آن را پرپشت و خوش حالت نشان می دهد. این روش یک روش تقریباً دائمی با عمر طولانی بوده که نیاز به ترمیم دارد. تاتو با رخنه کردن جوهر در لایه ای از پوست همراه است، بنابراین همیشه امکان عفونت و بروز عوارض جانبی دیگر وجود دارد. در بسیاری از موارد، افراد پس از تاتوی ابرو به دلایل مختلف تمایل به پاک کردن تاتوی خود پیدا می کنند. خوشبختانه امروزه روشهای مؤثری برای پاک کردن تاتوهای دائمی وجود دارد که در ادامه معرفی میگردد.
برای پاک کردن تاتو در اصفهان با استفاده از لیزر کیوسوئیچ می توانید به مطب دکتر لادن ناظمی مراجعه نمایید. در این مرکز با بهره گیری از به روزترین ابزار و کارآزموده ترین پرسنل، می توانید شاهد بهترین نتایج باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین ما از طریق شماره های 32240913 - 031 و 09336900224 تماس حاصل فرمایید.
همانطور که میدانید پوست بدن اولین مانع برای ورود هرگونه میکروب می باشد و از آنجایی که در آرایشگاه ها تاتو ابرو را به صورت غیر استریل انجام می دهند ممکن است زمینه ورود میکروب و عفونت ها از طریق سوزن را فراهم شود. علاوه بر این رنگ هایی که از آن برای تاتو ابرو استفاده می کنند می تواند سیستم ایمنی بدن را تحریک کند و موجب قرمزی، التهاب و خارش پوست شود که در برخی مواقع پزشکان از روی ناچار برای اینگونه افراد داروهای هورمونی تجویز می کنند.
از عوارض تاتو ابرو می توان به ایجاد ضایعات پوستی به نام گرانولوما اشاره کرد. این ضایعات در واقع نوعی گلبول های سفید بیگانه خار می باشند که قصد دارند رنگی که در اثر تاتو بر روی پوست ایجاد شده را از بین ببرند به خصوص تاتویی که حاوی جوهر قرمز می باشد، علاوه بر این موجب ایجاد زخم و برآمدگی بر روی پوست خواهد شد.
از شایع ترین عوارض خالکوبی عفونت آن می باشد و معمولاً پس از گذشت ۱ هفته در فرد ظاهر می شود، زمانی که تاتو بر روی ابرو انجام می شود به همان میزان چشم و اطراف آن تحریک می شود و چشم دچار التهاب شدیدی می شود که در واقع به این عوارض تاتو ابرو سلولیت می گویند.
در برخی اوقات عوارض تاتو ابرو می تواند به صورت عفونت های باکتریایی خود را بروز دهد که با علائمی مانند چرک، قرمزی، خارش و … همراه می باشد در واقع زمانی که آرایشگر از وسایل غیر استریل و استاندارد استفاده نکند باعث بروز چنین عفونتی خواهد شد.
اگر سوزنی که برای تاتو ابرو استفاده می کنند به خون آغشته شده باشد احتمال اینکه ویروس ایدز و هپاتیت به فرد دیگری منتقل شود بسیار زیاد خواهد بود.
امکان دارد به دلیل فرو رفتن سوزن در عمق پوست، خونریزی به وجود آمده و این مشکل پس از مدتی، سبب پخش شدن رنگدانه ها در پوست شده که باعث خراب شدن ظاهر ابروها می گردد و همچنین سبب وارد کردن آسیب جدی به فولیکول های موی ابرو می شود.
رنگ های تاتو (به ویژه رنگ های سبز، قرمز، زرد و آبی) ممکن است باعث بروز حساسیت پوستی شوند و ایجاد احساس خارش پوست در محدوده تاتو کنند. چنین حساسیت هایی حتی سال ها بعد از تاتوکردن هم امکان وقوع دارند.
لیزرها با استفاده از پرتوهای نور، رنگدانه های تاتو را از بین می برند و به پاک کردن تاتو کمک می کنند. انرژی نوری که به پوست هدایت می شود، توسط ذرات جوهر خال کوبی که در درم پوست است جذب می شود و جوهر به قطعات کوچک تر خرد می شود. سپس سیستم ایمنی بدن برای از بین بردن جوهر در طی هفته های بعدی فعالیت می کند و آن را از ناحیه تاتو دور می کند. به این ترتیب که سلول های بیگانه خوار (ماکروفاژها Macrophage) که نقش پاک کردن بدن از عنصرهای خارجی را ایفا می کنند، جوهرهای خرد شده را می بلعند و دفع می کنند. به طورمعمول، جوهرهای سیاه و رنگ های تیره با استفاده از لیزرهای کیوسوئیچ کاملاً از بین می روند درحالی که از بین بردن رنگ های سبک تر مانند زرد و سبز بسیار دشوار است.
رنگدانه تاتو به رنگ تیره که توسط کربن و جوهر سیاه ایجاد شده اند، تمام طول موج های ارسالی از لیزر را جذب می کند و نتایج بهتری را در حذف خال کوبی نشان می دهند، رنگ های دیگر فقط با استفاده از لیزرهای انتخاب شده بر اساس رنگدانه ها، قابل درمان هستند و به جلسات درمانی بیشتر نیاز دارند و البته کمتر به نتایج مطلوب در روند محو کردن تاتو منجر می شوند.
شکاف پوست جراحی ویژه ای است که توسط متخصص و جراح صورت می گیرد. شکاف پوست جزو نامطلوب ترین روش های پاک کردن تاتو در نظر گرفته می شود؛ زیرا در این حالت بخشی از پوست برید و از بدن جدا می گردد. تنها ویژگی خوشایند این روش آن است که به در کوتاهترین مدت زمان تاتوی موجود از بین می رود؛ ولی عوارضی که به دنبال خواهد داشت، بدون شک زخم های شدیدی را بر روی پوست جا خواهد گذاشت. جراح بعد از جدا کردن محل تاتو بقیه ی بخش ها را بخیه می زند.
یکی دیگر از روش های پاک کردن دائمی تاتو بدون آنکه اثری از آن باقی بماند، پاک کردن تاتو با پلاسما جت است. این روش پاک کردن تاتو به چند دلیل مورد استقبال بی نظیر افرادی قرار گرفته است که به دلایل مختلف از تاتوی خود ناراضی هستند. یکی از این دلایل، سرعت بسیار بالای نتیجه بخشی است که معمولاً تا نهایتاً سه جلسه تاتو به طور کامل پاک خواهد شد. مزیت دیگری که این روش دارد، مقرون به صرفه بودن آن است که در انتخاب بسیاری از افراد تأثیر می گذارد. با وجود مزیت های بالای این روش، همچنین پاک کردن تاتو با لیزر پیشنهاد بهتری محسوب می شود.
در این روش ابتدا یک محلول بیحس کننده روی پوست شما اسپری می شود و سپس پوست شما توسط سمباده مخصوص، لایه برداری می شود تا لایه های سطحی پوست کنار رفته و لایه هایی که فاقد جوهر تاتو هستند از زیر آن نمایان شوند. انجام این کار همچنین باعث می شود که جوهر تاتو از درون پوست بیرون کشیده شود. قبل از انجام این کار به پوست شما محلول بی حس کننده زده می شود. انجام این روش می تواند دردناک باشد و معمولاً با خونریزی همراه است. پوست شما احتمالاً تا یک هفته (ده روز) همچنان سوزش و درد خواهد داشت و برای بهبودی ناحیه ی تحت درمان به شما پماد مخصوص داده می شود که باید مرتباً مصرف کنید. در نظر داشته باشید که مانند روش لیزر، در روش درم ابریژن نیز ممکن است تاتوی شما به طور کامل از بین نرود. در صورتی که پوست شما مستعد لکه شدن یا شکل گیری جای زخم است، این روش برای شما توصیه نمی شود.
استفاده از اسید گلیکولیک برای از بین بردن تتو یکی از روش های محبوب است. این فرایند شامل حذف لایه های بالای پوست با استفاده از یک کوکتل اسیدی است. پس از اعمال اسید، پوست مرده خراشیده شده و جدا می شود. با گذشت زمان پوست جدیدی در جای آن قرار می گیرد و بعد از چند جلسه، تتو کم رنگ می شود. اگرچه این روش را می توان در خانه انجام داد؛ اما اکیداً توصیه می شود این کار را تحت نظر پزشک و با استفاده از امکانات مناسب انجام دهید. بخصوص زمانی که بخواهید تاتوی ابرو را بردارید، نباید ریسک کنید تا خطری متوجه چشم های شما نشود.
در روش کرایوسرجری، ناحیه تاتو شده به کمک نیتروژن مایع فریز می شود و در واقع سوزانده شده و کنار می رود. در روش پیلینگ شیمیایی نیز، محلول لایه بردار روی پوست مالیده می شود و مشابه با روش کرایوسرجری، باعث تشکیل تاول هایی روی پوست می شود که پس از بهبودی این تاول ها، پوست لایه برداری شده و لایه ی جدیدی روی آن تشکیل می شود. در نظر داشته باشید که ممکن است روش های کرایوسرجری و پیلینگ نتوانند تاتوی شما را به طور کامل پاک کنند. همچنین این روش ها به اندازه ی روش لیزر درمانی مؤثر نیستند.
انجام تاتو برای خانم های باردار و افرادی که سابقه بیماری دیابت و بیماری قلبی را دارند ممنوع می باشد. به این دلیل که تاتو بر روی سیستم ایمنی اثر می گذارد و باعث تحریک آن و ورود میکروبها و بیماری ها به بدن شخص می شود.
دکتر لادن ناظمی، با سالها تجربه در زمینه درمان کک و مک در اصفهان، آماده ارائه خدمت در این زمینه به شما مراجعین محترم می باشد. اگر مایل به کسب اطلاعات بیشتری در این زمینه هستید؛ یا تمایل دارید جهت انجام اقدامات جوانسازی ، درمان مشکلات و بیماری های پوستی و دیگر خدمات مراکز پوست از تجربه و مهارت ایشان بهره مند شوید؛ با شماره تلفن 32240913 - 031 تماس حاصل فرمایید.