افرادی هستند که وزن ایده آل دارند؛ اما در نواحی خاصی دارای چربی اضافی می باشند که تناسب اندام آنها را به ریخته است. لاغری موضعی، بهترین راه برای تناسب اندام بدون رژیم های سخت است. این روزها با پیشرفت تکنولوژی، روش های غیرتهاجمی بدون جراحی مانند آر اف ، به کمک بشر آمده تا افراد را از شر این چربی های اضافه رها کند و تناسب اندام را به او بازگرداند. دستگاه رافوس با استفاده از امواج الکترومغناطیس، تولید جریان رادیوفرکانسی می نماید. عبور ذرات شارژ شده دریک مدار بسته به صورت امواج الکترومغناطیسی، تولید جریان رادیو فرکانس مینماید.
زمانی که امواج رادیوفرکانس ازیک بافت عبور می کنند، با مقاومت بافتی مواجه شده، انرژی خود را به صورت افزایش دما در بافت موردنظر اعمال می کنند. هرچه مقاومت بافت ها در برابر عبور جریان بیشتر باشد، میزان افزایش دما در آن بافت بیشتر است و از آنجایی که بیشترین مقاومت مربوط به پوست و بافت چربی است، عبور جریان رادیوفرکانس موجب افزایش دما در این بافت ها می شود. این دستگاه ها کاملاً غیر تهاجمی است و با منطبق با استاندارهای به روز دنیا طراحی شده است. به طوریکه به عنوان ایمن ترین روش لاغری موضعی شناخته شده است. رادیوفرکوئنسی درمانی پرکاربرد است که برای تمامی ناحیه های بدن قابل استفاده است، هم ناحیه های بزرگی مانند شکم و هم ناحیه های بسیار کوچکی مانند چانه را می توان با درصد موفقیت یکسان درمان کرد.
در آر اف لاغری ، چربی های انباشته شده در زیر پوست با استفاده از امواج رادیو فرکانسی شکسته می شود. چربی های شکسته شده، مستعد دفع و استفاده در سوخت و ساز بدن می باشند. این روش به صورت یک دوره 10 جلسه ای بر اساس حجم چربی و حرکات ورزشی مخصوص برای دفع سریعتر چربی های شکسته انجام می شود. در لاغری موضعی شکم و پهلوها با دستگاه RF به راحتی می توان 1 الی 3 سایز کم کرد. لاغری با دستگاه RF برای تمامی نواحی چاق بدن قابل استفاده است. برای لاغری موضعی صورت نیز می توان از آر اف استفاده کرد.
متقاضی ایده آل رادیوفرکوئنسی (RF) فردی است که می خواهد بدنی متناسب تر داشته باشد، چربی های اضافی را از بین ببرد و مشکل سلولیت را رفع کند. لاغری با آر اف به بیماران مبتلا به اختلال حسی پوست توصیه نمی شود؛ زیرا در این حالت بیمار نمی تواند ناراحتی و حس خود را در طول درمان به خوبی گزارش دهد و به این ترتیب احتمال آسیب دیدگی وجود دارد.
اگرچه هیچ شواهدی دال بر خطرناک بودن رادیوفرکوئنسی برای بانوان باردار وجود ندارد؛ اما بهتر است لاغری با آر اف تا پس از زایمان به تأخیر انداخته شود. مهم تر از همه اینکه بیمارانی که در بدن دستگاه های الکتریکی مانند پیس میکر (ضربان ساز قلب) یا پروتزهای فلزی، مانند صفحه های دندانی، دریچه های قلب یا مفصل های ران فلزی مصنوعی دارند، نمی توانند تحت درمان با RF قرار بگیرند؛ زیرا جریان یافتن انرژی RF در بدن با دستگاه های داخل بدن تداخل ایجاد می کند یا پروتزها را گرم می کند و سلامت بیمار را به خطر می اندازد.
لاغری موضعی با دستگاه رافوس، یک روش درمانی است که کمترین آسیب را به فرد می رساند؛ اما مسلماً نمی توان گفت که 100% بدون خطر است. عوارض جانبی متداول لاغری با دستگاه آر اف عبارت اند از:
شما می توانید برای بیشتر دیده شدن از بهترین فضای تبلیغات آنلاین استفاده نمایید. گروه نرم افزاری پزشک آنلاین با قرار دادن چنین فضایی در اختیار شما، این امکان را فراهم می سازد که به یکی از پر بازدید ترین سایتها نسبت به رقبای خود تبدیل شوید. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.