علاوه بر تأثیر عوامل جوی مثل نور خورشید، تغذیه، سن و ژنتیک در بروز چین وچروک صورت نقش مهمی دارند. با افزایش سن میزان کلاژن پوست به طور طبیعی کاهش پیدا می کند و همین امر باعث چروک و شکستگی پوست صورت می شود. در این وضعیت شاید شما به فکر استفاده از کرم ها و لوسیون های ضدچروک یا درمان های موضعی بیفتید؛ اما این کرم ها قادر به کم کردن عمق چروک ها نیستند و فقط می توانند از بروز چروک های جدید جلوگیری کنند. برای رفع این چروک ها یا باید عمل جراحی کرد که یک عمل تهاجمی با عوارض خاص خود است یا این که از روش مزوتراپی که یک عمل غیرتهاجمی است، استفاده کرد.
مزوتراپی روشی است که در آن پزشک از سوزن های بسیار ریز برای تزریق آنزیم ها، هورمون ها و ویتامین ها به منظور جوان سازی پوست استفاده می کند. این روش برای اولین بار در فرانسه توسط دکتر میشل پیستور برای کمک به تسکین درد ناشی از اقدامات درمانی اختراع شد و با این حال، بعدها از آن در حوزه زیبایی برای از بین بردن چربی (اغلب به عنوان جایگزینی برای لیپوساکشن) استفاده شد.
اصطلاح مزو به معنای میانه است و این روش درمانی مزوتراپی نامیده می شود؛ زیرا از سوزن های ریز برای تزریق به لایه میانی پوست استفاده می شود. مزوتراپی، به منظور درمان موارد اساسی مانند التهاب و گردش خون ضعیف که باعث آسیب رسیدن به پوست خواهد شد، انجام می شود.
در کلینیک دکتر رامین مدرسی با بررسی مشکلات پوستی و تشخیص روش درمانی مناسب، می توانید اطمینان داشته باشید مزوتراپی یا هر روش دیگری برای جوانسازی، با بهترین نتایج حاصل کار خواهد بود.
مزوتراپی می تواند به کاهش لک ها و چروک ها و بهبود خستگی ظاهر پوست کمک کند. این روش درمانی همچنین می تواند برای رفع مشکلات رنگدانه، درمان جای زخم و آکنه در ترکیب با سایر روش های کلینیکی دیگر مانند بوتاکس یا فیلر ها استفاده شود تا تأثیر آنها افزایش یابد. مزوتراپی در افزایش گردش خون و از بین بردن مواد مضری که در اثر افزایش سن در پوست به وجود می آیند نیز مؤثر است.
معمولاً مزوتراپی برای جوانسازی و بازسازی پوست برای بخش های مختلف بدن انجام می شود که بعضی از این قسمت ها عبارت اند از:
- صورت
- پیشانی
- اطراف چشم ها
- گونه ها
- اطراف دهان
محلول های حاوی اسید هیالورونیک به همراه فاکتور رشد انسانی، ویتامین ها، کوآنزیم ها، اسید نوکلئیک و آمینواسید در ناحیه درمیس تزریق می شوند (عمق ۲ تا ۴ میلی متر). این مواد موجب ترمیم پوست آسیب دیده شده و آبرسانی به پوست می شوند و علاوه برآن کلاژن سازی در پوست تحریک شده و قوام پوست بهبود می یابد. تعداد جلسات مزوتراپی ۴ تا ۸ جلسه می باشد که فاصله بین جلسات ۲ تا ۴ هفته است.
پس از مزوتراپی نیز مانند هر درمان دیگری احتمال بروز خطرات و عوارض جانبی احتمالی وجود دارد؛ اما این عوارض موقتی و بسیار خفیف است. این عوارض معمولاً در ناحیه تزریق بروز می یابد و به تکنیک تزریق و مواد به کار برده شده بستگی دارد. مزوتراپی درد مختصری دارد که شدت آن به نوع سوزن به کار برده شده بستگی دارد. همچنین ممکن است مزوتراپی به ورم موضعی یا کبودی های کوچکی در محل تزریق منجر شود. احتمال بروز حساسیت نیز وجود دارد. مشکل شکستگی نیز به ندرت پیش می آید که علت آن حرکت نامناسب بیمار حین تزریق یا تجربه نداشتن پزشک است.
این عوارض جانبی معمولاً موقتی است و پس از دو یا سه روز برطرف می شود. اثر جانبی دیگری که بسیار نادر است، عفونت پوست است که عامل آن باکتری های موجود در محیط است. عفونت باکتریایی مشکلی جدی است که خوشبختانه راه حل دارد. در صورت بروز هرگونه عارضه و مشکل پس از تزریق باید بلافاصله با پزشک تماس بگیرید.
کلینیک دکتر رامین مدرسی با بهره گیری از کادری ماهر و سالها تجربه کار و تحقیق پیرامون پوست، مو و زیبایی، در محیطی دلنشین با تکیه بر دانش روز آماده ارائه خدمات در زمینه بهترین لیزر کیوسوئیچ در اصفهان به متقاضیان عزیز می باشد.