با افزایش سن ، عواملی مانند کاهش میزان چربی و محل قرارگیری آن، باعث افتادگی و کاهش حجم در صورت می شود. در این شرایط تزریق فیلرها یا همان پرکننده های پوستی یک گزینه غیر جراحی مناسب برای کمک به رفع این تغییرات و پر شدن و ترمیم پوست، برای داشتن ظاهری جوانتر می باشند. امروزه فیلرهای مختلف با اثرات متفاوتی بر روی پوست وجود دارند که یکی از خوش نام ترین و پرطرفدار ترین آنها، فیلر الانسه است.
تزریق فیلر الانسه متفاوت و طبیعی عمل می کند؛ و به لطف خواص منحصر به فرد این فیلر، نه تنها چین و چروک ها اصلاح می گردد؛ بلکه تولید کلاژن نیز در پوست تحریک می شود تا علائم افزایش سن و پیری پوست در حد قابل قبولی بهبود یابد. اثرات فیلر الانسه به تدریج بروز پیدا کرده و نسبت به بسیاری از فیلرها بادوام تر است و در ارتباط با جوانسازی پوست، به خوبی عمل می کند. تزریق فیلر الانسه مانند دیگر پر کننده های پوست، به وسیله سوزن های مخصوص انجام می گیرد و پیش از تزریق برای عدم احساس درد از کرم های بی حس کننده استفاده می شودکند.
از ژل الانسه، به عنوان یک فیلر مدرن نام برده می شود که در حقیقت شروع کننده یک کلاس جدید در دنیای فیلر ها بوده است. برای آن که ژل الانسه را بشناسید، ابتدا باید بدانید که فیلر ها اساسا چگونه ساخته می شوند و چه قابلیت هایی دارند. فیلر ها موادی قابل تزریق هستند که به زیر پوست تزریق شده و شادابی و جوانی را برای ظاهر پوست به ارمغان می آورند. در ژل آلانسه از مواد خطرسازی مثل پیروژن و لاتکس استفاده نمی شود. در نتیجه برخوردار شدن از مزیت های این ژل، به هیچ وجه خطرناک نخواهد بود. برای تولید این فیلر، از محصولاتی طبیعی و کاملا قابل جذب استفاده می شود.
دو ماده تشکیل دهنده این فیلرها، میکروسفرهای پُلی کاپرولاکتون (PCL) و کربوکسی متیل سلولز (CMC) می باشند که به طور طبیعی توسط بدن به دی اکسید کربن و آب تجزیه می شوند و بدون باقی گذاشتن مواد در بدن از بین می روند.
یکی از دلایل اصلی محبوبیت ژل الانسه در بین افراد ویژگی ها و مزایای این ژل نسبت به سایر ژل ها است؛ زیرا دارای ویژگی های منحصر به فردی است که هر فردی را به خود جذب می کند مانند:
روش تزریق فیلر الانسه یک راه حل طبیعی و جدید برای درمان خطوط صورت و جوانسازی پوست است. کلاژن یکی از ساختارهای مهم پشتیبانی است که به طور طبیعی در پوست ما یافت می شود و به حفظ صافی ، کشش و انعطاف پذیری مناسب پوست کمک می کند. با گذشت زمان ، پوست ما به تدریج کلاژن طبیعی خود را از دست می دهد و این امر منجر به شلی پوست صورت و ایجاد چین و چروک می شود.
الانسه فیلری است که بر خلاف بسیاری از فیلرها از جنس اسید هیالورونیک نمی باشد و جهت بالا کشیدن پوست، فرم دهی و بازیابی حجم از دست رفته در اثر افزایش سن، به پوست تزریق می شود. ماده اصلی سازنده این ژل، پلی کاپرولاکتون (PCL) می باشد. این ماده یک پلیمر طبی با قابلیت جذب زیستی می باشد. پلی کاپرولاکتون در ژلی از جنس کربوکسی متیل سلولز (CMC) به حالت معلق در می آید.
ژل الانسه زمانی که زیر پوست تزریق می شود، در دو مرحله روند پیری پوست را به تعویق می اندازد :
بر خلاف فیلرهای اسید هیالورونیک، عملکرد ژل الانسه بر اساس تولید کلاژن می باشد. نتیجه استفاده از ژل الانسه برای مدت 2 تا 4 سال ماندگار می باشد.
بیشتر بخوانید : بهترین برندهای فیلر کدامند؟
ژل الانسه در قسمت میانی پوست تزریق می شود و جهت انجام موارد زیر استفاده می شود:
موارد فوق برای مدت 4 سال دوام خواهند داشت.
ژل الانسه در قسمت هایی از بدن که فیلر اسید هیالورونیک نیز در آن ها قابل استفاده است کاربرد دارد؛ شامل:
ژل الانسه یکی از محصولاتی است که دارای نتیجه طبیعی است و ماندگاری آن به صورت دائمی نیست. این محصول دارای چهار دسته است که در هر کدام از آنها میزان ماندگاری متفاوت است و شما می توانید و اساس خواسته خود هر کدام از آنها را انتخاب کنید. دسته بندی ژل الانسه:
مواد تشکیل دهنده ژل الانسه نسبت به دیگر فیلرها، به شکلی متفاوت عمل می کنند. زمانی که ژل وارد بدن می شود؛ مولکول های آن به مرور زمان حل می شوند. مواد تشکیل دهنده ژل تا زمان حل شدن تمامی مولکول ها، حجم اصلی خود را حفظ می کنند. ماندگاری فیلر الانسه به تعداد مولکول های مواد تشکیل دهنده ژل بستگی دارد. هرچه تعداد مولکول ها بیشتر باشد ماندگاری فیلر الانسه نیز بیشتر است.
همچون همه فیلرها، تزریق ژل الانسه نیز با عوارض جزئی همراه است که کاملاً طبیعی و نتیجه تزریق می باشند. این عوارض شامل تورم، قرمزی موضعی و التهاب در محل تزریق، ایجاد خارش پوست و حساسیت است. بطور طبیعی، این عوارض معمولاً بعد از ۱ الی ۲ روز از بین می روند؛ اما در صورتی که بعد از گذشت یک هفته همچنان عوارض تزریق باقی ماند و از بین نرفت، باید سریعاً با پزشک خود تماس گرفته و او را در جریان این اتفاق بگذارید.
همچنین بخوانید : تزریق فیلر بینی در چه مواردی انجام میشود؟