شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین - پرتال اطلاع رساني

سوالات متداول لیزر موهای زائد

شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.ir
آنچه در این مطلب میخوانید

آیا درمان با لیزر ارزشش را دارد؟

باید بدانید که در واقع لیزر موهای زائد نمی تواند صد در صد موهای شما را از بین ببرد اما همین کافی است که بدانید موهای سرسخت و زبری که مدت ها از وجودشان رنج می بردید بسیار کم می شوند و اگر چیزی از آن ها باقی بماند جز موهایی نازک و غیرقابل روئیت چیزی نیست. با لیزر موهای زائد دیگر نگران تمیز کردن و شیو کردن روزانه و تحمل درد و هزینه های اپیلاسیون نیستید و از پوست صاف و لطیف و بدون مو لذت خواهید برد. همه چیز برای همیشه تمام می شود.

آیا لیزر موهای زائد یک روش ایمن است؟

آنچه که در درمان با لیزر مو به شما یک نتیجه دلخواه و ایمن می دهد انتخاب یک کلینیک مجهز و به روز با متخصصین خوب و باتجربه است. در کلینیک پوست و موى هور این مسئله بسیار زیاد حائز اهمیت است و با استفاده از بهترین و به روزترین تجهیزات لیزر، با کمترین عوارض، آماده خدمت رسانی به هموطنان عزیز هستند. دستگاه لیزر کوترا HR داراى تاییدیه FDA است و با خیال راحت می توانید موى زائد خود را به ما بسپارید.

لیزر کوترا HR

شکل 1 ایزر کوترا HR

آیا موی من برای لیزر موهای زائد مناسب است؟

افراد با موهای تیره و پوست روشن بهترین متقاضیان رفع موهای زائد با لیزر به شمار می روند؛ چون موهای بور، خاکستری، سفید و بلوند نمی توانند نور لیزر را به خوبی جذب کنند. تفاوت رنگ یا کنتراست مو و پوست مهم است. افراد با پوست تیره یا سبزه کنتراست کافی برای جذب پرتوهای لیزر با فولیکول مو را ممکن است نداشته باشند بنابراین واکنش هر فرد به رفع موهای زائد با لیزر متفاوت است و برخی به تعداد درمان های بیشتری نیاز دارند.موهایی که مجددا پس از لیزر می رویند، نازک تر و ظریف تر از قبل از درمان هستند. گاهی اوقات نمی توان موهای زائد را به طور کامل با لیزر از بین برد.

آیا درسته که بعضی پوست و موها به لیزر سخت پاسخ می دهند؟

موهای تیره نسبت به لیزر به بهترین شکل پاسخ می دهند و خیلی زود تحت تاثیر قرار می گیرند اما موهایی با طیف رنگی خاکستری، بلوند، قهوه ای، قرمز خیلی سخت تر به لیزر پاسخ می دهند. پوست های تیره نیز نسبت به پوست های روشن سخت تر نتیجه می دهند اما غیرممکن نیستند و ممکن است تعداد جلسات بیشترى نیاز داشته باشند. دستگاه لیزر الکس کوترا HR موجود در کلینیک هور تمامی تنظیمات براى پوشش تمام طیف های پوست و مو را دارا می باشد.

برخى مراکز با قیمت های اندک لیزر می کنند؟ آیا لیزرشان نتیجه خوب هم می دهد؟

معمولا اکثر مراکز لیزر موى غیرمجاز با خرید دستگاه های ارزان قیمت چینى و تبلیغات عوام فریبانه، سعى در جذب افراد به این گونه مراکز دارند و با تعیین قیمت های بسیار پایین افراد را وسوسه می کنند که کل بدن را لیزر کنند. اپراتورهای ناشى و ناکارآمد با دستگاه های نامرغوب و غیراستاندارد، بدون دقت و بدون اینکه شناختى بر انواع پوست داشته باشند اقدام به انجام لیزر می کنند و اصولا در عرض بیست دقیقه تا نیم ساعت ادعا می کنند که کل بدن را لیزر می کنند.

لیزر کل بدن چقدر زمان می برد؟

براى لیزر کل بدن در ابتدا باید علامت گذاری و خط کشی انجام شود که قسمتى از آن حین کار جا نیفتد و با دقت انجام شود. اصولا لیزر پاها و ران به تنهایی حدود ٢٥ تا 30دقیقه زمان نیاز دارد و سایر نواحى بدن نیز، اگر بخواهیم دقیق لیزر کنیم، حداقل یک ساعت زمان می برد و در کل با وقتى که براى آماده سازی و خط کشی نیاز است حدود دو ساعت یا بیشتر وقت می خواهد.

آیا لیزر اطراف چشم مشکلى دارد؟

با اینکه اکثر مردم گمان می کنند که لیزر کارى ساده است اما خطرات و عوارض خاص خود را دارد، بزرگ ترین این خطرات برای چشم های شماست. مهم نیست در کدام کلینیک یا مطب اقدام به لیزر موهای زائد خود می کنید مهم این است که حتما از عینک مخصوصی که پزشک در اختیار شما می گذارد استفاده کنید و اگر پزشک یا متخصص لیزر آن را فراموش کرد شما حتما این مورد را با آن ها گوشزد کنید. لیزر موى زیر ابروها را توصیه نمی کنیم، چراکه به چشم ها خیلى نزدیک است و می تواند براى چشم ها خطرناک باشد.

عینک مخصوص لیزر

شکل 2 عینک مخصوص لیزر

آیا لیزر مو می تواند موهاى زیر پوستى و جوش ها و لکه های آن را هم از بین ببرد؟

بله، یک لیزر خوب قادر است حتى موهاى زیر پوستى را هم از بین ببرد. جوش ها و موهای زیر پوستی باعث بد فرم شدن و لکه لکه شدن پاها و یا صورت می شوند، این موارد تنها با انجام درست لیزر مو، همه با هم درمان خواهند شد. حتى اگر دچار تیرگى و چروک خفیف ناحیه زیر بغل و بیکینى ناشی از موهاى زائد هستید، لیزر می تواند علاوه بر حذف موها، رنگ و قوام پوست این نواحى را بهبود بخشد.

چرا لیزر موى زائد باید چندین جلسه تکرار شود؟

هر تار مو طی سه مرحله رشد می کند ولی تنها در فاز رشد فعال (فاز آناژن) است که تراکم ملانین به اندازه ای که انرژی نورانی را در حد تخریب جذب می کند، می رسد. در هر مقطع زمانی فقط تعداد یک سوم از موها در این فاز قرار دارند، لذا حداقل ۴ تا ۶ جلسه برای از بین بردن موهای زائد با لیزر نیاز می باشد.

تعداد جلسات و فواصل بین جلسات چگونه است؟

لیزر موى زائد معمولا 4 تا 6 جلسه به فاصله ماهی یک بار برای صورت و به فاصله 2 ماه یک بار برای بدن تکرار می شود. براى صورت معمولا با انجام 4 تا 6 جلسه تعداد موها خیلی کمتر می شود. این به دلیل تفاوت در الگوى رشد مو بین صورت و اندام است. فاز آناژن همان زمانى است که موها رشد می کنند و بلند می شوند، این فاز در صورت یک ماه طول می کشد ولى در اندام دو ماه یا حتى بیشتر طول می کشد.

متاسفانه برخى مراکز غیراستاندارد براى جذب مشترى و فریب افراد، جلسات لیزر موى بدن را هرماه تکرار می کنند، این کار اشتباه است و باعث اتلاف وقت، هزینه و شاید عوارض بیشتر می شود و باید توجه داشته باشید که هر کس توصیه به لیزر ماهیانه براى بدن می کنند از علم و دانش کافى در این زمینه برخوردار نیست.

آیا فقط پزشک متخصص پوست باید این کار را انجام دهد؟

بله. بهتر است لیزر موهاى زائد زیر نظر متخصص پوست انجام شود، زیرا دانش کافى در زمینه بافت شناسی، پوست و مو، سیکل رشد مو در هر ناحیه از بدن و شناخت کافى از انواع مختلف دستگاه های لیزر را دارد.عدم آگاهى کافى از انواع تیپ های پوستى و فازهاى مختلف رشد مو در نواحى مختلف بدن و همچنین عدم آشنایی با انواع دستگاه های لیزر مو، باعث می شود عوارض ناشى از لیزر مو و همچنین میزان عدم پاسخ به لیزر در دست این گونه افراد بالاتر باشد.

تفاوت انوع لیزرها در چیست و از کجا بفهمیم کدام دستگاه مناسب تر است؟

در کل براى از بین بردن موى زائد دو سیستم وجود دارد: دستگاه های لیزری و سیستم های غیر لیزری. دستگاه های غیر لیزری، سیستم های نوری هستند که ipl نام دارند. این دستگاه ها مناسب هستند اما قدرت شان به اندازه لیزر نیست. در واقع از آنجایی که سیستم های لیزری گران قیمت هستند، سیستم ipl طراحی شد که دسترسی به آن آسان تر و هزینه هایش کمتر است اما در عین حال عوارض و احتمال سوختگی پوست و بازگشت مو با آن بیشتر است.

سیستم های لیزری انواع مختلفی دارند ازجمله الکساندرایت و دایود و ان دى یگ (N-D YAG) با مکانیسم ها و طول موج های مختلف که هریک برای نوع به خصوصی از پوست مثل سبزه، روشن، سفید، تیره و غیره کاربرد دارند؛ به عبارت دیگر لیزری که برای پوست روشن استفاده می شود، شاید مناسب پوست سبزه نباشد و بالعکس. انتخاب نوع لیزر با پزشک است و پزشک باید با تمامی این لیزرها آشنایی داشته باشد. اصولا بهترین لیزرهاى دنیا ساخت کشور امریکا هستند. برترین تکنولوژى لیزر موهاى زائد در دستگاه الکس سرد کوترا HR به کار برده شده است و هم اکنون در کلینک هور موجود می باشد.

تفاوت سیستم‌های غیر لیزری و لیزری

شکل 3 تفاوت سیستم های غیر لیزری و لیزری

آیا لیزر موهای زائد روی باروری و غدد لنفاوی تاثیر می گذارد؟

خیر. لیزری که در ناحیه بیکینی یا زیر بغل انجام می شود هیچ ارتباطی با اجزای داخلی بدن مثل تخمدان یا بافت سینه ندارد و هیچ آثار بدی نمی گذارد. این مسئله در جهان مورد بررسی قرار گرفته و مشخص شده است که میزان نفوذ لیزر در پوست خیلی کم و شاید در حد چند میلی متر است بنابراین کلا به بافت های زیری نمی رسد که بتواند مشکلی ایجاد کند. انرژی لیزر به صورت گرما آزاد می شود و گرما در عمق بافت نفوذ نمی کند بلکه فقط تا لایه های سطحی پوست نفوذ می کند.

آیا انجام این لیزر در بارداری ممنوع است؟

در بارداری بهتر است از لیزر استفاده نشود اما در دوران شیردهی مشکلی ندارد.

آیا ممکن است بیماری های واگیردار پوستی مثل زگیل از طریق دستگاه لیزر منتقل شوند؟

بله ممکن است، ولى با رعایت اصول بهداشتى و ضدعفونی کردن سر دستگاه این احتمال به صفر می رسد. بیشتر از انتقال ویروس زگیل از فردى به فرد دیگر، احتمال افزایش تعداد زگیل ها در همان شخص به دنبال لیزر وجود دارد؛ بنابراین کسی که به این بیماری ها مبتلاست باید حتما پزشک را از آن آگاه کند و استفاده از لیزر را تا بعد از درمان بیماری به تعویق بیندازد.

آیا قبل از لیزر باید معاینه شوم؟

سرنگ پوست و جنس موی بدن شما در نتیجه گیری از درمان با لیزر موثر است. به همین خاطر پزشک معالج شما در جلسه اول نوع آن را تشخیص می دهد تا در طول درمان بهترین نتایج را بگیرد. همچنین از نظر سلامت پوست مخصوصا در ناحیه تناسلى معاینه قبل از لیزر توسط پزشک و یا اپراتور با تجربه لازم و ضرورى می باشد. همچنین در صورت نیاز ممکن است آزمایشات هورمونى و یا انجام سونوگرافى از تخمدان ها نیاز باشد.

آیا لیزر دردناک است؟

میزان درد در افراد مختلف، متفاوت است. درد آن در حد متوسط است و شدید نیست. می توان از پماد بی حس کننده استفاده کرد تا دردناک نباشد.

مراقبت های قبل از لیزر مو چیست؟

حداقل ٤ هفته قبل از شروع درمان لیزر موهای زائد نباید در معرض شدید نور آفتاب قرار گرفته باشید و این یعنی حمام آفتاب و برنزه کردن قبل از لیزر مو ممنوع است، پوستى که با برنزه کردن چه با نور آفتاب، اسپرى برنزه کننده و یا سولاریوم تیره تر شده باشد براى لیزر مو مناسب نیست و امکان سوختگى پوست با لیزر زیادتر می شود.

برای لیزر موهای زائد نیاز نیست که بگذارید موهای بدنتان بلند شوند و فقط باید قبل از درمان بدنتان را با تیغ بتراشید. اگر به تازگی برای از بین بردن موهای بدنتان از وکس و یا اپیلاسیون و یا بند استفاده کرده اید، فعلا نمی توانید به سراغ لیزر بروید. لیزر به وجود فولیکول نیاز دارد و وکس و اپیلاسیون و بند، چون مو را از ریشه در می آورد فولیکول مو را از بین می برد. براى هر جلسه لیزر، ٢٤ ساعت قبل از لیزر بدن خود را با تیغ اصلاح کنید.

چه کسانی نباید از لیزر مو استفاده کنند؟

خانم های باردار و کسانی که بیماری های عصبی دارند و ممکن است جای لیزرشان را بکنند و دستکاری کنند و همچنین افرادى که به خاطر شغل شان مجبور هستند ساعات طولانی در آفتاب باشند و یا افرادى که در محل مورد نظر، عفونت فعال یا زخم دارند، باید تا زمان بهبود عفونت و زخم شان صبر کنند و از لیزر موهاى زائد استفاده نکنند.

آیا آقایان هم می توانند لیزر مو انجام دهند؟

بله آقایان هم می توانند از لیزر مو در قسمت های خاصى استفاده کنند. البته باید توجه داشت که موهاى صورت و بدن آقایان وابسته به هورمون های مردانه است و به دلیل وجود این هورمون ها موها به طور کامل حذف نمی شوند ولى بسیار نازک تر و کرکى می شوند.

لیزر ریش

اگر می خواهید همیشه خط ریش مرتبى داشته باشید می توانید لیزر کنید. همچنین می توانید با لیزر بخش زیر چانه و پایین صورت تان را از شر حساسیت و جوش ناشی از اصلاح با تیغ خلاص کنید.

لیزر گوش و بینی

آقایان با موهای زائدی در ناحیه گوش و بینی خود مواجه هستند که معمولا این موها ضخیم و زبر هستند و در ظاهر فرد تاثیر گذاراند و ساعت های طولانی برای از بین بردن موهای زائد این نواحی صرف می کنند. با انجام چند جلسه لیزر درمانی می توان برای همیشه از شر موهای زائد داخل و خارج گوش و داخل و خارج بینی راحت شد.

لیزر پشت کمر

معمولا آقایان در ناحیه پشت بدن خود با حجم زیادی از موهای زائد مواجه هستند که برای عده ای آزاردهنده است. در بین مردان لیزر موهای زائد پشت بدن بسیار پرکاربرد است و شامل پشت گردن، بالای بازوها و پشت بدن تا زیر خط کمر می شود.

طراحی وب سایت پزشکی از جمله خدمات تخصصی گروه نرم افزاری پزشک آنلاین است. این مجموعه با کسب مهارت و تجربه سالها فعالیت در جهت سئوی سایت پزشکان، توانسته است موفق ترین پروژه ها را ارائه نماید. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.


درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید

اثرات تزریق بوتاکس در لیفت شقیقه، ابرو و رفع افتادگی پلک

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
بدشنوایی و تاثیرات آن بر عملکرد کودکاندکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]
با علائم دیسک گردن حاد آشنا شویددکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
تفاوت تبخال و زگیل چیست؟دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]
میکرودرم ابریژن روشی غیرتهاجمی برای جوانسازی پوستدکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]
علت و درمان درد و ضعف در ساق و ران پادکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
پلاسماجت چیست و چه کاربردی دارد؟دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]
عوارض و ماندگاری از بین بردن غبغب با لیزر اندولیفتدکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]
کاشت ابرو به روش FIT چیست و چگونه انجام می شود؟دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]
روش FIT برای کاشت مو؛ همه اطلاعات کاربردی و پاسخ به سوالات متداولدکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]
مزایای تشخیص پوکی استخوان با عکس رادیولوژی در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
رابطه بین بیماریهای مقاربتی و تاثیر آنها بر سلامت باروری مرداندکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
تزریق بوتاکس برای از بین بردن خطوط خرگوشی روی بینیدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
همه چیز در مورد عفونت قارچی ناخندکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
درمان سرطان سینه به روش ایمونوتراپیدکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]
عمل برگشت وازکتومی چیست و چگونه انجام می شود؟دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
روشهای از بین بردن و تخلیه چربی اضافه پلکدکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]
مزایای استفاده از انواع ژل روان کننده واژن در رابطه جنسیدکتر زهرا صابری [ متخصص زنان و زایمان ]
لیزر Co2 فرکشنال برای درمان منافذ باز پوستدکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]
آیا استفاده از دهانشویه برای کودکان مناسب است؟دکتر نیلوفر فلاح [ متخصص دندانپزشکی کودکان ]
معجزه میکرونیدلینگ برای صورتدکتر مینا دادگر [ پوست ، مو و زیبایی ]
همه چیز درباره مزوتراپی؛ مزایا ، عوارض و قیمتدکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
همه چیز در مورد عمل جراحی پروتز گونهدکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]
تزریق ژل به شقیقه؛ دانستنیهای ضروری قبل از تزریق فیلر شقیقهکلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]
اهمیت فیزیوتراپی برای بیماران سکته مغزی در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
چگونه ماندگاری تزریق بوتاکس را افزایش دهیم؟دکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
آسیب نخاعی و تاثیرات آن بر باروری مرداندکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
عمل واژینوپلاستی با لیزر؛ مزایا، مراحل انجام و کاندیدای مناسبدکتر زهرا صابری [ متخصص زنان و زایمان ]
اوزون تراپی شانه یخ زده یا منجمد؛ مزایا، معایب و کاندیدای مناسبدکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
مزایا و معایب تزریق نانوفت برای جای جوشدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
دکتر رضا رباطی - متخصص پوست و مو
دکتر رضا رباطی

متخصص پوست و مو


www.drrobati.ir
دکتر شهریار لقمانی - فوق تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شهریار لقمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک


www.drloghmani.ir
دکتر مجید حقیقت - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر مجید حقیقت

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.drhaghighat.ir
دکتر منصوره پژمان منش - متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی
دکتر منصوره پژمان منش

متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی


www.dr-pejmanmanesh.ir
دکتر عنایت الله ایزدی - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر عنایت الله ایزدی

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.izadidr.ir
دکتر سید محمد رضا حکیمیان - بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان
دکتر سید محمد رضا حکیمیان

بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان


www.drhakimian.com
دکتر امیر منصور شیرانی - متخصص بیماریهای دهان و دندان
دکتر امیر منصور شیرانی

متخصص بیماریهای دهان و دندان


www.doctorshirani.ir
دکتر علیرضا واعظ شوشتری - متخصص پوست ، مو و زیبایی
دکتر علیرضا واعظ شوشتری

متخصص پوست ، مو و زیبایی


www.drvaez.ir
دکتر پیمان صالحی - متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری
دکتر پیمان صالحی

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری


www.drsalehi.ir
دکتر محمد اعظمی - متخصص رادیولوژِی
دکتر محمد اعظمی

متخصص رادیولوژِی


www.radiologymarkazi.ir
دکتر غلامرضا سیف - متخصص رادیولوژی و سونوگرافی
دکتر غلامرضا سیف

متخصص رادیولوژی و سونوگرافی


www.drseif-radiology.ir
دکتر میترا مولائی نژاد - متخصص سلامت جنسی و باروری
دکتر میترا مولائی نژاد

متخصص سلامت جنسی و باروری


www.drmolaei.ir
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت