نکته بسیار مهم اینجاست که تزریق چربی نیاز به تخصص بیشتری دارد و دوران نقاهت طولانی تری را نیز داراست، اما با توجه به نتایج ماندگارتر آن قابل توجیه است. متخصصین کلینیک صدف برای رفع چروک دورچشم و صاف کردن محل تلاقی گونه ها و پلک، تزریق هیالورونیک اسید را ترجیح می دهند. اگر ژل با دقت و اندازه مناسب تزریق گردد، هیچ برآمدگی یا توده ای ایجاد نخواهد شد. برای جوانسازی لبه های عمودی ستون های فیلتروم لب بالا، قوس کوسپید (قوسی که در قسمت میانی لب فوقانی روی دندان های نیش قرار دارد) و انحناء زیبای لب تزریق ژل انتخاب بهتری است، چون ماده پر کننده ثبات بیشتری دارد و شکل بهتری را می دهد؛
در صورتی که در تزریق چربی ماده تزریق شده نرم است و نمی تواند مانند ژل نیروی لازم را به پوست وارد کند. الویت اکثر پزشکان در صورت تحلیل رفتن چربی زیر شقیقه و گونه در یک عمل غیرجراحی استفاده از ژل ولوما به عنوان ماده حجم دهنده ی محکم است تا بهتر از ساختار صورت محافظت کند و گونه ها بالاتر برود. ولی گاها پزشکان چربی را به دلیل سهولت استخراج و انجام تزریق تحت بی حسی انتخاب می کنند. گاهی در خانم های لاغر دیده می شود که برجستگی گونه ها از بین می رود و صورت حالت استخوانی ناخوشایندی اطراف چشم ها پیدا می کند و چهره در اثر افتادگی ابروها همواره خسته و خموده به نظر می رسد. تزریق اسکالپترا در این شرایط بهترین گزینه است. به علاوه چنانچه لاغری صورت زیر شقیقه ها با تزریق چند آمپول ولوما رفع نشود، می توان از اسکالپترا استفاده کرد. تزریق چربی را می توان یک عمل جراحی به حساب آورد در نتیجه پس از آن ورم و کبودی را به دنبال خواهیم داشت که این امری طبیعی است . ماندگاری و اثر گذاری تزریق چربی مدت طولانی تری را داراست و به بیش از دو سال می رسد و گاهی نتیجه به دست آمده پس از فروکش کردن ورم تقریباً دائمی است.
البته موفقیت عمل تزریق چربی بسیار بیشتر از تزریق ژل به مهارت جراح بستگی دارد. مشاهده نتیجه نهایی تزریق چربی در مقایسه با تزریق ژل زمان بیشتری می برد. تزریق چربی غالباً به بیمارانی توصیه می شود که پیش از این لیفت صورت انجام داده اند و می خواهند چهره جوان تر و جذاب تری داشته باشند.
مهم ترین تفاوت بین تزریق ژل و تزریق چربی جنس ماده ی تزریق شده است. در تزریق چربی ماده تزریق شده از نوع بافت خود بدن فرد می باشد ولی ژل ماده ای شیمیایی و ساختگی است.
زمانی که چربی تزریق می شود علاوه بر پر کردن و حجم دادن می تواند فواید درمانی هم داشته باشد زیرا حاوی بافت های بنیادی بوده و تولید کلاژن را افزایش داده و در نتیجه در جوانسازی پوست بسیار موثرتر خواهد بود ولی ژل فقط خاصیت پر کنندگی دارد.
در تزریق چربی به دلیل اینکه ماده تزریق شده از بافت خود بدن است احتمال جابجایی وجود ندارد ولی در تزریق ژل به دلیل شیمیای بودن و نیز عدم هماهنگی با بافت بدن احتمال جابجایی وجود خواهد داشت.
اثر و ماندگاری ژل بسیار کوتاه تر است و فرد می بایست هر چند ماه یکبار تزریق را تمدید نماید. درحالیکه چربی تاثیر و ماندگاری بیشتری دارد.
امکان تزریق چربی در قسمت های مختلف صورت مانند شقیقه، گیجگاه و دیگر نقاط وجود دارد درصورتی که تزریق ژل کمی محدود تر است و فقط در نقاطی مانند لب ، خط خنده و یا گونه می تواند کاربرد داشته باشد.
تزریق چربی را می توان حتی به شکل وسیع تر و در حجم بیشتر مانند ساق پا، ران ها، سینه، دست، یا نواحی ژنیتال استفاده نمود. این در حالی ست که تزریق ژل به صورت محدودتر و در حجم کمتر مورد استفاده قرار می گیرد .
یکی از عوارض تزریق ژل گلوله شدن آن است. در تزریق چربی به هیچ وجه امکان گلوله شدن وجود ندارد.
در تزریق چربی به دلیل حجم دهی، قابلیت بیشتری برای فرم دهی و پخش یکسان وجود دارد. درتزریق ژل این امکان محدود تر است.
تزریق چربی یک عمل جراحی ساده محسوب می شود و نیاز به دانش پزشکی دارد و می بایست فقط توسط پزشک جراح انجام شود. تزریق ژل را با چند ساعت آموزش می توان فرا گرفت. تزریق چربی نیاز به تجهیزات جراحی و اتاق عمل دارد در حالیکه تزریق ژل نیاز به تجهیزات خاصی نداشته و تنها وجود شرایط استریل برای انجام آن کافی است.
مدت زمان تزریق چربی حدوداً بین 5/1 الی 2 ساعت است (شامل زمان لازم برای برداشت بافت چربی، فراهم سازی و آماده کردن آن، و سپس تزریق آن در قسمت های مورد نظر) ولی تزریق ژل در مدت زمان کوتاه تری انجام می شود.
این روزها لیزر موهای زائد به یکی از پرطرفدارترین روش های رفع موهای ناخواسته بدن تبدیل شده است. کلینیک صدف یکی از مجهزترین مراکز لیزر موهای زائد در اصفهان می باشد.