مصرف کافی منیزیم می تواند در موارد زیر به شما کمک کند :
جلوگیری از سخت شدن شریان ها (تصلب شرایین )
جلوگیری از حمله و سکته قلبی
کاهش فشار خون
کاهش سطح کلسترول و تری گلیسرید خون
تصحیح بی نظمی های ضربان قلب
توقف حمله ی حاد اسم
کاهش میزان نیاز به انسولین در صورت دیابتی بودن
جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه
درمان بیماری کرون
درمان سر وصدای ناشی از کاهش شنوایی
بهبود بینایی در صورت داشتن گلوکوما
کاهش گرفتگی عضله ، تحریک پذیری، خستگی ، افسردگی و احتباس مایع مرتبط با قاعدگی
چلوگیری از عوارض جدی حاملگی نظیر پره اکلامسپی و اکلا مپسی
نگهداری و تجدید سطح انرژی طبیعی بدن
بهبود وضعیت خواب
کاهش اضطراب و افسردگی
کاهش عوارض و اثرات استرس
منابع غذایی :
غنی ترین منیع منیزیوم شامل (TOFU) ، اجیل (بادام ، پسته ،گردوی سیاه...) تخم کدو ، بادام زمینی ، برگ سبز ، سبزیجات ،غلات ، گندم ، ارد سویا و ملاس...
منابع خوب دیگر برای منیزیوم ارد گندم ، ارد جو ، چغندر سبز اسفناج ، خرده گندم ، حبوبات ،جو دوسر ،موز ، سیب زمینی (با پوست ) پسته. هم چنین می توانید منیزیوم را از بسیاری گیاهان گونه های علف ها و جلبک ها به دست اورید برای مثال : جلبک اگار ، گشنیز ، شوید ، دانه غلات ، شاه پسند ، خردل خشک ، ریحان ،پودر کاکائو تخم رازیانه ،مرزه ، تخم زیره، تخم ترخون ، تخم مرزنجوش و تخم خشخاش اشکال دیگر منیزیوم به اشکال مختلف در دسترس است . بهترین فرم ان به صورت قابل حل عرضه می شود . که بدن راحتتر منیزیوم این ترکیب را جذب می کند. این ترکیبات قابل حل به صورت کپسول ژلاتینی است. مکمل های توصیه شده منیزیوم شامل سیترات منیزیوم ، گلوکونات منیزیوم و لاکتات منیزیوم است.
دیگر منابع هم خانواده ی منیزیوم شامل شیر منیزیوم (هیدروکسید منیزیوم) که اغلب به عنوان یک ملین یا انتی سید استفاده می شود نمک های ایپوم (سولفات منیزیوم) که به عنوان یک ملین یا تقویت کننده استفاده میشود و یا یه وان حمام اضافه می شود. بعضی از اشکال منیزیوم طریق پوست قابل جذب است.
نسخه اصلی مطلب موارد استفاده منیزیوم را در سایت شهزاد محمدیان بخوانید.