میوه این نعمت های ابدار و خوشمزه الهی سرشار از ویتامین و فیبر اند.یکی از ان نعمت هایی که ضامن سلامتی و طول عمر است.از توت تمشک گرفته تا طالبی و هندوانه هر یک خواص فوق العاده ای دارند که باید در برنامه غذایی روزانه گنجانده شوند.بهتر است میوه را به صورت کامل و نه اب میوه میل کنید.به خاطر این که گوشت و پوست میوه حاوی خواصی است که در روند ابگیری از بین می رود. تا جایی که میشود از میوه های ریز مانند توت فرنگی و همچنین موز و غیره را.به خاطر این میوه ها حساسیت بیشتری نسبت به افت کش ها دارند.
توت فرنگی :
کلا توت ها منبع خاصیت هستند. توت فرنگی نیز جزو میوه های ریز و خوش طعمی است که ظاهرش دلربا و طعمش فوق العاده است.این توت خوش رنگ دیورتیک (ادرار اور) و ملین است و مصرف ان باعث احساس شادابی می شود. این میوه ریز سرشار از ویتامین C و انواع انتی اکسیدان هاست که سلامتی تان را تضمین می کند.
گیلاس :
گیلاس خطر ابتلا به سرطان به سرطان سینه سرطان پوست سرطان معده سرطان کبد و سرطان ریه را کاهش می دهد. دم گیلاس خواص دیورتیک دارد و باعث تمیزی کلیه ها می شود.
بلوبری :
بلوبری را قهرمان انتی اکسیدانی میدانند. این میوه بنفش خوش طعم حاوی ترکیبات انتی اکسیدانی فراوانی است که بهبود حافظه کمک کرده و الزایمر را از شما دور می کند.این میوه های ریز استحکام استخوان را نیز بالا می برند.
تمشک و شاه توت :
به افرادی که از مشکلات گوارشی و همچنین از رماتیسم رنج می برند توصیه میشود حتما شاه توت و تمشک میل کنند.شاه توت و تمشک سرشار از فیبرها بوده و به این ترتیب از یبوست نیز پیشگیری می کنند.
هلو :
هلو یکی از منابع خوب ویتامین های گروه B و E میباشد.این میوه باعث تحریک عملکرد رود ها و ترشحات معده میشود و به هضم غذا کمک میکند. هلو سرشار از املاح معدنی است و برای ورزشکاران فوق العاده است.