با سلام من پسری ۲۲ ساله ریزش مو دارم یک سالی هست دارو مصرف میکنم محلول clobetasol ماینوکسیدیل ۸ درصد فیناستراید و داکسی سایکلین و زینک یا اکوفان یا B6 فیناستراید و دو محلول ثابته اون قرصاشو هر دفه یه چیزی میدن به نظر شما کدوم قرص مکمل فیناستراید بهتره؟ من شنیده بودم فیناستراید عوارض داره مصرف نکردم از اول اما با این حال ریزش موهام خیلی کم شد تا حدود ۱۰ ماه بعد از ۱۰ ماه باز ریزش شدید پیدا کردم و تنها کاری که تو این مدت کردم استفاده از سشوار بوده که قبلا استفاده نمیکردم آیا ریزش شدید بخاطر سشواره؟ آیا همین درمان رو ادامه بدم ؟ فیناستراید رو مصرف کنم؟ برمیگرده؟ یا به مطب مراجعه کنم؟ شهرستان هستم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهتر است همان فیناستراید را با مینوکسیدیل ادامه دهید بقیه مکمل ها لازم نیست [1401-10-05]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

سرطان پروستات چه عوارضی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تزریق فیلر برای لیفت پیشانی و ابرو

تزریق بوتاکس تعریق کف دست

تفاوت جنین دختر و پسر در سونوگرافی

ده فرمان طلایی و بدیهی برای تناسب اندام

مراقبت قبل و بعد از سیستوسکوپی

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بدشنوایی و تاثیرات آن بر عملکرد کودکان

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

آیا من گزینه مناسبی برای درمان کرایولیپولیز هستم ؟