با سلام وخسته نباشيد من تحت رژيم پسر دار شدن هستم ودو سوال از خدمتتان دارم 1-اگر فوليكول غالب در تخمدان راست20 تا 24 ميليمتر باشد چه مدتي وقت داريم يراي عمليات ... 2- اگرتخمك گذاري(فوليكول غالب )در تخمدان چپ باشد باز براي عمليات بايد به سمت راست بود ياچپ از اينكه براي پاسخ دادن به سوالات ما وقت مي گذاريد با تشكر فراوان

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی حدود 12 ساعت پس از تخمک گذاری شانس بارداری حداکثر است. 2- روش آمیزش ربطی به تخمک گذاری از تخمدان راست و یا چپ ندارد. بلکه آمیزش باید سطحی نباشد. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

درباره فوق تخصص ستون فقرات

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

ریزش موی سکه ای

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

از بین بردن تورم چشم بعد از جراحی پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تفاوت جوانسازی پوست با لیزر و آر اف فرکشنال

اختلالات دو قطبی - قسمت سوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

سونوگرافی NT چیست؟

مشکلات جنسی مردان پس از برداشتن یک یا هر دو بیضه

چگونه از پوست در دوران کرونا مراقبت کنیم؟

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

پارگی پرده گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]