با سلام و خسته نباشيد.من در هفته 20 بارداري به سر مي برم اما تا كنون هيچ حركتي از جنين داخل رحمم احساس نكردمو شكمم هم خيلي تغيير نكرده طوري كه اطرافيان از سن حاملگي من تعجب مي كنند .من به شدت نگرا سلامتي بچه ام هستم لطفا راهنماييم كنيد

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،درصورتی که با سونوگرافی از سلامت جنین و سن حاملگی خود مطمئن شده اید دلیلی برای نگرانی نیست قضاوت اطرافیان معمولا بر حسب تجربه است و قابل اتکا نیست. تا هفته 21 بارداری معمولا اعلب خانمها حرکت جنین را حس می کنند در صورت عدم احساس حرکت جنین به پزشک یا ماما مراجعه کرده و درخواست سونوگرافی کنید. معمولا اولین حرکات حنین بسیار طریف و شبیه بال پروانه است. به مطلب مربوطه در سایت مراجعه کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیجنین

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

تأثیر تزریق فیلر در لیفت ابرو

آیا بزرگ شدن مغز فقط در دوران جنینی و کودکی رخ میدهد

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

ناباروری و تغذیه

۱۵ راه کاهش کمردرد مزمن

پیوند ابرو به روش FUT

جراحی سرطان پروستات در چه مواقعی انجام میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

گودی کمر(لوردوز)ودرمان آن

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان صافی کف پا در کودکان و بزرگسالان با طب فیزیکی و توانبخشی