برای بارداری اقدام به میکرو کرده ام بار اول نشد روز 3و4 دل درد شبیه به دردهای پریودی داشتم الان بار دوم بعد از گذشت 1 هفته گاهی دل درد خیلی خفیف و کوتاه ولی شبیه پریود دارم علت این دردها در هر دو بار چه چیز میتواند باشد؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، این دل دردها معمولا در خانمهایی که عمل میکرو یا ترانسفر انجام میدهند وجود دارند که گاهی ناشی از کرامپهای رحمی است در صورت شدت این درداها برای گرفتن پروزسترون حتما به پزشکتان مراجعه کنید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیدرد

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

تزریق چربی به پیشانی

علت چربی مو چیست؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

اهمیت تزریق چربی در زیبایی

علت و علائم آبسه چیست و نحوه تخلیه آبسه در منزل چگونه است؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

سونوگرافی داپلر عروق مغز به چه دلیل انجام میشود؟

تغذیه مناسب برای پیشگیری و درمان سرطان کلیه

چگونگی تزریق ژل گونه و مزیت های آن

زایمان به روش سزارین

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درمان افتادگی صورت با هایفوتراپی