با سلام خانمی 39 ساله هستم با پوست چرب . در صورتم گزانتوما وجود دارد که با مراجعه با پزشک تعدای از آنها را با لیزر co2 برداشت و ایزوترتنت تجویز کردن برای ÷یشگیری از ایجاد موارد جدید. همچنین در ناحیه ÷شت و سینه اکنه دارم. آیا مصرف همزمان ایزوترتنت با انجام لیزر مشکلی ندارد؟ آیا نیاز به مصرف آنتی بیوتیک همراه با ایزوترتنت هست؟ آیا لیزر موی زائذ را همرا با مصرف ایزوترتنوئین می شود انجام داد؟ با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

لیزر موی زاید مشکلی ندارد ولی لیزرهای تخریبی مثل دی اکسید کربن بهتر است انجام نشود چون ترمیم مشکل میشود [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

کبد چرب الکلی و کبد چرب غیر الکلی

اختلال رحم دو شاخه و تشخیص آن با سونوگرافی

شستشوي صحيح صورت

بدخیمی بیضه شایع ترین سرطان در مردان جوان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بی اشتهایی عصبی در ورزشکاران

فتودینامیک تراپی در آکنه

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

مراحل تزریق چربی به باسن

بریس هیپ اسپایکا چیست و چه کاربردی دارد؟

تغذیه ماه مبارک رمضان