سلام.خسته نباشید چند وقتی هست که همسر من کمردرد هستند.یک سال گذشته فعالیت سنگین زیاد داشتن.پدرشون هم دیسک کمر دارن.می خواستم بدونم که این بیماری علائم خاصی دارد؟برای درمانش استراحت کافیه؟ایا این کمر درد همان دیسک کمر هست؟ همسر من قد بلندی دارد ممکن هست به خاطر قدش باشه. با تشکر از شما

دکتر علی فرخانی :

علائم دیسک کمر بسته به نوع مهره های درگیر متفاوت است. ایشان برای تشخیص دقیق مشکل باید به دکتر متخصص مربوطه مراجعه کنند. استراحت هم نمی تواند درمان کافی برای رفع مشکل باشد. باید درمان پس از تشخیص دقیق انجام گیرد. شاید فیزیوتراپی برای ایشان تجویز شود اما قبل از تشخیص دقیق در مورد درمان درست نمی توان صحبتی کرد. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیدیسک

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

درباره روزاسه و روش های درمانی آن

شخصیت وسواسی جبری

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

تکمیل ذخایر کربوهیدرات جهت ورزش های استقامتی

ضد آفتاب و حفاظت پوست

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

رقابت ورزشکاران در سرما و گرما و توصیه های ورزشی (۱)

تاثیر پروفایلو روی صورت

بارداری از ديد گاه طب سنتی ـ قسمت دوم

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

چگونی انجام سونوگرافی واژینال

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بیماری های مقاربتی جنسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]