مشخصات و عوارض رژیمهای غذایی غلط
رژیمهای پر پروتئین، پرچربی و كم كربوهیدرات. رژیمهای خیلی محدود از كالری (كمتر از 1200 كیلو كالری) رژیمهای كاهنده آب بدن. برنامههای غذایی تك وعدهای. برنامه غذایی معین و از قبل نوشته شده یا استفاده از برنامه دیگران. رژیمهای غذایی تك غذایی كه یك یا چند ماده غذایی را مصرف میكنند یا یك یا چند گروه غذایی را حذف میكنند.
توجه:
رژیمهای نادرست و غیر علمی در ابتدا بسیار جالب به نظر میرسند، اما ادامه چنین برنامههای غذایی نامتعادلی میتواند باعث :
كجخلقی
اختلالات روحی
عدم كارایی و تمركز
كاهش یادگیری
كاهش مقاومت بدن به سایر بیماریها
ریزش مو
خرابی پوست
بیماریهای قلبی
گوارشی، تنفسی
افزایش ابتلا به برخی سرطانها و تحلیل عضلانی شده
و حتی در بعضی موارد منجر به مرگ شوند