یکی از فاکتورهای مهم زیبایی پوست، روشن و درخشنده بودن آن است. منظور از پوست زیبا، پوستی روشن و شفاف است که ردی از تیرگی بر آن نمی بینید. تیره شدن پوست به دلایل مختلفی اتفاق می افتد که اصلی ترین دلیل آن تولید بیش از حد رنگدانه است. پوست های تیره ملانین بیشتری نسبت به پوست های روشن دارند که همین موضوع علت تیرگی آنها است، فلذا برای روشن شدن پوست صورت باید تولید ملانین پوست را کنترل کرد. روش هایی که برای روشن کردن پوست استفاده می شوند معمولاً تولید ملانین در پوست را کاهش می دهند.
روشن کردن پوست با لیزر اندولیفت یک روش پزشکی است که در آن پرتوهای متمرکز از نور پالس کوتاه بر روی مناطق هدفمند پوست تابیده می شوند تا پوست، روشن شود. این روند، رشد جدید سلولهای تازه پوست را تحریک می کند که در نهایت منجر به ایجاد روشن تر شدن پوست می شود. در این پروسیجر از میکروفیبرهای نوری بسیار نازک مخصوصی به قطر ۲۰۰ تا ۳۰۰ میکرون (میکروکانولا مخصوص) بهره گرفته میشود تا به راحتی، بدون بیهوشی (سرپایی)، بدون هیچگونه سوراخ کردن، برش و حتی خون ریزی پرتوهای لیزر را مستقیماً زیر پوست و در لایه هیپودرم وارد شود. این فیبرها در حین عبور از پوست مانند یک تونل عمل کرده و انرژی لیزر اندولیفت را به بافت های هدف منتقل می کنند.
همچنین بخوانید: جوانسازی با لیزر اندولیفت
قبل از مراجعه به کلینیک لازم است که صورت خود را کاملاً با آب و صابون سازگار با پوستتان بشویید و اثرات همه مواد آرایشی، گرد و غبار و آلودگی های دیگر را به طور کامل از بین ببرید. با این کار دیگر احتمال وارد شدن آلودگی ها به لایه های زیرین و ایجاد حساسیت یا عفونت وجود ندارد.
پزشک در جلسات مشاوره قبل از اندولیفت تعیین می کند که محل ورود فیبر لیزر کجا باشد و تا چه عمقی نفوذ کند. در روز عمل با توجه به معاینات انجام شده ناحیه تابش بر روی صورت مشخص می شود. این ناحیه با استفاده از مواد ضدعفونی پاک سازی خواهد شد تا همه آلودگی های آن از بین بروند. اندولیفت دردی ندارد؛ اما ممکن است پزشک با توجه به شرایط متقاضی از پمادهای بی حسی موضعی هم استفاده کند. در این مرحله دستگاه لیزر اندولیفت با توجه به معاینات قبلی تنظیم می شود و لیزر به محل موردنظر تابانده خواهد شد.
در واقع این نور از طریق فیبرهایی به ضخامت ۲۰۰ تا ۳۰۰ میکرون به زیر پوست هدایت می شوند و بعد از رسیدن به محل مورد نظر انرژی لیزر آزاد می گردد. این انرژی می تواند آسیب هایی کنترل شده در بافت های زیر پوستی به وجود آورد که سلول ها را تحریک می کند تا با تولید کلاژن و افزایش خون رسانی به بافت پوست آن آسیب را از بین ببرند. زمان انجام این عمل به ناحیه تحت درمان و گستردگی آسیب ها بستگی دارد.
این روش از راهکارهای ماندگار برای جوانسازی پوست است و اغلب نتایج آن ۲ تا ۳ سال باقی می مانند. البته این موضوع تا حد زیادی به نوع پوست افراد، سبک زندگی، سن، میزان آسیب ها و مشکلات پوستی افراد دارد.
اندولیفت نیز مانند هر روش درمانی دارای عوارض و معایب خاص خود بوده که در این رابطه باید با پزشک متخصص مشورت نمود. البته عوارض این روش بسیار خفیف و گذرا بوده و کاملاً قابل تحمل است. این عوارض شامل مواردی نظیر تورم و کبودی در محل درمان خواهد بود و در برخی از افراد گاهاً دیده می شود. به طور کلی این روش، هیچ گونه عارضه جانبی ماندگاری نداشته و در صورت رعایت تمامی نکات مراقبتی قبل و بعد از آن، بیمار هیچ مشکلی نخواهد داشت.
عوامل مختلفی قیمت اندولیفت صورت را تعیین می کنند. دستگاهی که برای درمان مورد استفاده قرار می گیرد از فاکتورهای مؤثر در قیمت این شیوه درمانی است. مهارت جراح یا پزشک را می توان از دیگر عوامل مؤثر در قیمت گذاری عمل اندولیفت برشمرد. همچنین تعداد جلسات درمانی در قیمت گذاری این روش درمانی تأثیرگذار می باشد.
شما می توانید برای انجام فیشیال صورت در اصفهان، به کلینیک پوست و زیبایی دکتر رامین مدرسی مراجعه نمایید.