مارچوبه با نام علمی Asparagus سرشار از مواد معدنی ، ویتامین K، فولات، کلسیم، فسفر، ویتامینهای B ،A ، ویتامین C و ویتامین E است. مارچوبه به دلیل اینکه کلسترول ندارد، خوراکی کم کالری محسوب میشود و با وجود این سدیم بسیار کمی دارد.
مارچوبه حاوی کوئرستین، ایزورامتین و کامفرول است. این مواد از فشار خون می کاهد و باعث درمان التهاب میشود.مارچوبه به دلیل وجود ویتامینهای B، مقدار هوموسیستئین بدن را در سطح مطلوب نگه می دارد.
کمبود ویتامین B در بدن باعث بالا رفتن سطح هوموسیستئین و افزایش خطر صدمه به رگهای خونی میشود. این وضعیت موجب تشکیل لخته خون در عروق سیاهرگی، تصلب شرایین و دیگر اختلالهای قلبی میشود. افزون براین، ویتامین B، سوخت و ساز نشاسته و قند در بدن را تضمین و بدین وسیله قند خون را کنترل میکند.مارچوبه، منبعی عالی از فولات (B9) است.
مصرف فقط نصف فنجان مارچوبه، ۳۴درصد از نیاز یک فرد بزرگ سال و ۲۲ درصد از نیاز روزانه مادر باردار را برطرف میکند. فولات ماده مغذی مهمی است که به تشکیل گلبولهای قرمز خون کمک میکند و با تولید DNA در رشد و نمو مؤثر است.
وجود مواد مغذی در مارچوبه، به مبارزه با افسردگی، خستگی و کاهش درد قاعدگی کمک میکند.
مارچوبه حاوی مقادیر مهمی اینولین است. اینولین معروف به پری بیوتیک، نوعی کربوهیدرات پیچیده است. اینولین به جذب مواد مغذی در بدن کمک میکند و از خطر ابتلا به سرطان معده و حساسیتها می کاهد. مارچوبه با بهبود مقدار ترشح انسولین، باعث درمان دیابت میشود.
طراحی وب سایت پزشکی از جمله خدمات تخصصی گروه نرم افزاری پزشک آنلاین است. این مجموعه با کسب مهارت و تجربه سالها فعالیت در جهت سئوی سایت پزشکان، توانسته است موفق ترین پروژه ها را ارائه نماید. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.