به نام خدا احتراما باطلاع میرساند من حدود 6ماهه باردارهستم و 1 هفته است که چهار انگشت دست راست من بی حس شده وگاهی اوقات درد میکند لطفا راهنمایی فرمایید علت چیست ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،ممکن است دچار سندرم کارپال تانل یعنی تنگ شدن کانالی که عصب این چهار انگشت از آن می گذرد شده اید این مساله در بارداری و پس از زایمان شایع است و نیازمند بررسی توسط یک ارتوپد می باشدو. حتما به پزشک مراجعه کنید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیسندرم

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

فواید کربن تراپی با لیزر

روزه داری و بیمار ی ام اس (مولتیپل اسکلروز)

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

سونوگرافی بیضه چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

هفت نکته برای حداکثر اثر درمان ضد آکنه ( جوش صورت )

علت و درمان درد فک

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

تأثیر آلاینده ها روی پوست

علت علائم و درمان بزرگ شدن کلیه

تفاوت کلینیک زیبایی با کلینیک تخصصی پوست و مو