با سلام!و خسته نباشید!آقای دکتر اگر مقدوره جواب سوال من رو سریع بدید ممنون میشم!من26سالمه حدود7ماه پیش زایمان کردم زایمانم همراه با بیهوشی کامل بود!بعد از زایمان دچار درد شدید در ستون مهرها شدم بعد از مراجعه من نزد پزشک معتبری و عکسبرداری نشان داد که مهره 5و6 دچار شکستگی شده آمپول کلسیم و ویتامین دی تجویز شد همراه با کمربند!در بستن کمربند کوتاهی کردم چون مانع از فعالیت روزانه ام میشد!خاطر نشان میکنم که 3دکتر تشخیص تراکم استخوانم کم است!من بیش از2دقیقه قادر به بغل کردن بچه نیستم نمیتونم طاق باز بخوابم به پهلو که میخوابم شدیدا در دنده هایم درد شدید احساس میکنم!سوزش شدید درناحیه شکستی احساس میکنم که وافعا مرا عاجزکرده است!البته در ماه هشتم دچار ضربه از ناحیه کمرهم شدم اما دکتر گفت به دلیل کم بودن تراکم استخوان و فشردگی مهرها دچار این عارضه شدم!لطفا من را راهنمایی کنید چه درمانی در پیش بگیرم آیا فیزیوتراپی یا پروتکلهای ورزش درمانی یا دستگاه این ضایعه رفع میشود یا نیاز به جراحیست؟

دکتر علی فرخانی :

برا ی ترمیم و تراکم استخوانی یکی از بهترین راه ها پس از ورزش، مگنت درمانی است که باعث می شود کلسیم در بافت استخوانی شما رسوب کند و تراکم استخوانی افزایش یابد و شکستگی سریعتر ترمیم شود. فیزیوتراپی و لیزر درمانی هم درد و سوزش را کمتر خواهد کرد. ورزش های مخصوص هم پس از زایمان وجود دارد که می توانید به توصیه فیزیوتراپتان انجام دهید. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیاستخوان

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

سابسیژن چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

۶ توصیه برای مسافرت بدون درد

کاربردهای درمانی رادیوسرجری

علت سوزش، داغ شدن و درد انگشت شست پا چیست؟

تاثیر داشتن یک بیضه بر عملکرد جنسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

مشکلات شایع تغذیه در دوران بارداری

نکاتی که بیماران تزریق چربی باید بدانند

آیا رادیوگرافی و رادیولوژی با هم تفاوت دارند؟