با سلام .من23 سال دارم و از 15 سالگی خارش شدید در پست بیضه ها همراه با ریختن پوسته هنگام خاراندن هستم و پوست ان ظاهر کاملا طبیعی دارد و هر 2 روز یک بار معمولا این خارش به وجود میاید و بعد خاراندن کاملا خارش ان از بین میرود از کرم کلوبتازل استفاده کردم ولی در موقع استفاده خارش خیلی زیاد شد بعد یک هفته استفاده الان باز هم مشکل قبل را دارم از چه دارویی استفاده کنم.با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

مشکل همین است که کلوبتازول زده اید. باید زیر نظر پزشک به تدریج کورتونهای ضعیف و ضعیف تر مصرف کنید تا خارش و وابستگی شما با هم درمان شود [1401-09-27]

پاسخ سوال پزشکیخارش

تلفن : 91620100 - 031

تنظیم وزن برای مسابقات ورزشی ( قسمت دوم )

نوار مغز (EEG) چیست و چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

کاشت ناخن مصنوعی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

مراقبت های بعد از جراحی پلک

اگر به دل درد مبتلا می شود این مطلب را بخوانید

مضرات آفتاب

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق ژل بهترین روش برطرف کردن و رفع خط خنده

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

آنالیز مو به چه دلیل انجام میشود؟