سلام بهترین راه درمان دیسک گردن وحرکات صحیح فیزیوتراپی مربوط به پیشگیری ازان راتوضیح دهید*نیمادادگر

دکتر علی فرخانی :

بهترین راه درمان دیسک گردن ، فیزیوتراپی اصولی می باشد که مشخصا باید در مراکز درمانی و تحت نظر فیزیوتراپیست مجرب انجام شود. ضمنا ورزش های مربوطه با توجه په شدت ضایعه و مدتی که بیمار دچار عارضه است تجویز می شود. توضیحات شما کافی نمی باشد. در جهت پیشگیری، حفظ قوس نرمال گردنی لازم است. ( یعنی جلوگیری از خم شدن زیاد گردن یا خستگی زیاد عضلات گردنی ) [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیدیسک گردن

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

کاربرد و مزایای الاستوگرافی پستان

انواع بیماریهای شبکیه چشم و علائم آنها

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

راه های پيشگيری از اضطراب

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

نقش سدیم و پتاسیم در بدن ورزشکاران

مزوتراپی چیست و عوارض آن کدام است؟

wbc در آزمایش اسپرم

اقدامات قبل از بارداری (2)

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

مقایسه هایفوتراپی با روشهای جراحی جوانسازی پوست

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]