سلام اقای دکتر 2 تا سوال دارم خدمتتون 1 - واسه ریزش موهام قرص فیناستراید و به مدا 6 ماه مصرف میکنم و ماینوکسیدیل که 1 ماه استفاده کردم ولی به موهام نساخت ، به تشخیص دکترم تو مازندران الان دارم محلول نوافن و امپول ریفنوتل به موهام میزنم به نظرتون جواب میده 2 - خانواده ام اکثرشون تیروئید دارن بهخ نظرتون تیروئید میتونه عامل ریزش مو باشه و اگه باشه با درمانش موهای ریخته شده بر میگرده ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بستگی به نوع ریزش دارد بله بله ولی طی حدود ۶ ماه [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

زیبا سازی چانه بدون جراحی

چه کسانی باید ماموگرافی انجام دهند؟

شاک ويو درماني چيست؟

پانچ صورت چیست؟دوره نقاهت پانچ صورت

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان لک صورت با مزوتراپی

کاهش وزن بدون ورزش عامل پوکی استخوان

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]

میکرودرم ابریژن

چه عواملی موجب درد پایین کمر میشوند؟

عوامل موثر در رشد زبان

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]