سلام خانم دکتر در مورد سوال 57143538من در هفته بعد هم سونوگرافی دادم که صدای قلب جنین شنیده می شد.طبق نظر دکتر زنان به متخصص غدد مراجعه کردم که ایشان گفتند با توجه به اینکه بارداری گاها" باعث بهبود پرکاری تیروئید می شود دو هفته متی مازول نخور و آزمایش بده که نتایج مشکلی نشان نمی داد و لی علائم خارش را دارم والبته قرار شده بعد از تعطیلات نورورز مجددا آزمایش تکرار شود.به نظر شما اگر من مشکل داشته باشم بعد از این مدت که دارو مصرف نکردم برای جنین مشکلی پیش نمی آیدو چه خطراتی جنین را تهدید می کند.همچنین شش هفته ای که متوجه بارداری نبودم و متی مازول خوردم روی جنین تاثیر منفی نداشته؟چگونه مطمئن شوم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی داروی متی مازول نباید در طی بارداری مصرف شود. با این حال برای قطع یا ادامه دارو باید با پزشکتان مشورت کنید. با انجام آزمایشهای سلامت جنین ، سلامتی اورا پیگیری کنید. قطع زودرس دارو احتمال عوارض را بسیار کاهش می دهد. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیجنین

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

نمایه توده بدن (BMI)

آکنه و سندروم تخمدان پلی کیستیک، تنبلی تخمدان و جوش

پی آر پی چیست؟

جلوگیری از لاغری صورت و شلی پوست بدن در کاهش وزن

تشخیص تنبلی تخمدان با سونوگرافی

اضطراب جدایی درکودکان

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

درماپن چیست و چگونه کار می کند ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

کمبود ید