سلام.من پسری 27 ساله هستم که با زنی 27 ساله و طلاق گرفته آشنا شدم و یک مرتبه 17روز پیش بدون کاندوم با وی سکس داشتم که قرص لوونورژسترل مصرف کرد و دیروز هم با کاندوم با او سکس کردم که پس از پایان کار کاندوم در دستگاه تناسلی زن باقی ماند و پس از بیرون آوردن کاندوم تمام مایع منی از داخل کاندوم بیرون ریخت اما دوباره قرص لوونوژسترل استفاده کرد یکی 1ساعت بعد از نزدیکی و یکی هم 12 ساعت بعد یعنی امروز صبح. با این شرایط چند درصد احتمال بارداری وجود دارد؟ از کجا باید مطمئن شوم که باردار هست یا خیر؟ اگر آزمایش خون واسه اطمینان 100% بخواد برود چند روز دیگر باید برود؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، به مطلب روش های اورژانسی در سایت مراجعه کنید. میزان موفقیت این روش بیش از 98 درصد است. آزمایش خون بارداری در صورت تعویق پریود بهترین کار است. برای انجام آزمایش در همان روز تعویق پریود نیز می توانند آزمایش بدهند. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

چرا نباید از گوش پاکن ها استفاده کنیم ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

درمان شپش سر با شامپوهای ضد شپش

درد آرنج، علت و درمان با روش های طب فیزیکی و فیزیوتراپی

چگونه زنان مبتلا به واژینیسموس و همسرانشان می توانند از نظر جنسی رشد کنند؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

انواع روشهای کاشت مو کدام است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

عفونت قارچی پوست سر

درمان و توانبخشی فلج صورتی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چرا موها سفید میشوند؟

آنزیم هیالورونیداز یا هیالاز برای تجزیه ژل هیالورونیک اسید