با سلام.حدود 60روز پیش با نامزدم نزدیکی داشتیم به طوری که دخول صورت نگرفت.دچار خستگی ناگهانی و کمر درد شدید شدم.از لحاظ اخلاقی بسیار بهانه گیر و تند خو شده ام.ایا اینها میتواند دلایلی بر بارداری باشد؟قاعدگی قطع نشده است.لطفا راهنمایی کنید بسیار نگرانم هم من و هم نامزدم در شرایط بدی از لحاظ روحی قرار گرفتیم. باتشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، خیر هیجکدام از مواردی که نام برده اید دلیلی برای بارداری نیست. بلکه نگرانی شما از بارداری باعث ترس و اضطراب و علایم خلقی در شما شده. در صورتی که به صورت منظم پریود می شوید دیگر هیچ دلیلی برای نگرانی وجود ندارد برای بررسی سایر علل این اختلال خلقی به یک روانپزشک مراجعه کنید. [1401-08-09]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

توموگرافی کامپیوتری (CT)

انواع نمونه برداری یا بیوپسی تحت گاید سونوگرافی در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

اقدامات لازم بعد از کاشت مو به روش FIT

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

اختلالات و بیماریهای نورولوژیکی مغز شامل چه مواردی می شوند؟

اقدامات پس از جراحی لیفت پلک یا بلفاروپلاستی

بیماریهای ناشی از تماس جنسی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

جوان سازی پوست به روش سلول درمانی

تشخیص گیر افتادگی عصب با نوار عصب و عضله در کم کاری تیروئید

کدام معیار مهمتر است ؟

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]