سلام.من درعرض یک هفته 2باازروش اورژانسی وازقرص لونژیل استفاده کرده ام.که ازمصرف دوم یک هفته میگذره اما هنوزپریود نشده ام وخیلی نگرانم.ممکنه چون 2بادریک ماه استفاده کرده ام جواب ندهد.خواهش میکنم هرچه سریعترجوابموبدهید.باتشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بلی ممکن است اثر قرصها کاهش یافته باشد با این حال فعلا تا یک هفته پس از آخرین قرص منتظر پریود باشید در صورت تاخیر بیش از این مدت آزمایش خون بارداری بدهید. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی بارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تزریق ژل لب مدل هالیوودی؛ ویژگی ها، مزایا و هزینه

پی آر پی زانو

هورمون درمانی چگونه انجام میشود و چه مدت ادامه میابد؟

کلاب فوت یا پا چنبری چه نوع ناهنجاری مادرزادی است؟

بوسولیاسراتا چیست؟

درمان چین و چروک ، گودی وسیاهی دور چشم

آرتروز کمر و ستون فقرات یا اسپوندیلوز (Spondylosis)

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت کشیدگی و رگ به رگ شدن مچ دست و درمان آن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سونوگرافی برای تشخیص سرطان پوست