با سلام و خسته نباشید.مادر من 53 سالشونه. چند روز پیش ناگهانی زیر پاشون خالی شد و چندتا پله رو باهم یکی کردن و افتادن، میخواستم ببینم این ممکنه نشونه بیماریه خاصی باشه؟ با تشکر

دکتر علی فرخانی :

اگر زیر پا خالی شدن تکرار شد ممکنه نشانه چند مورد در زانو باشد: پارگی مینیسک ، ضعف عضله چهار سر زانو ، ورم شدید زانو (effusion) که با معاینه وتست بیمار می توان تشخیص دقیق داد اما اگر به تعداد دفعات کم این اتفاق افتاد نیاز به حساس شدن نیست . [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیمینیسک

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

دیسک کمر و گردن و نکات آن

ورزش و میگرن

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

جوانسازی دست ها

جراحی ترنس پی آر کی (TransPRK)

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

عوارض تزریق ژل چیست؟

میکرونیدلینگ چه اثری بر پوست شما دارد؟

كفش مناسب در حاملگي

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چگونه پير مى شويم ؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]