باعرض سلام خدمت جناب دکتر.. دختری 19ساله هستم، درکل شخص جوش جوشی نیستم اما چنتا آثار باقی مونده ازجوش (به صورت لکه های قهوه ای) رو صورتم هست که آزارم میده. باتوجه به اینکه لکه ها خیلی عمیق به نظر نمیان و اینکه 19سالمه شما میکرودرم و برای بهبودی پیشنهاد میکنید؟ و یه سوال دیگه اینکه تاچه حد تغذیه روی جوش صورت اثر داره. باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به احتمال زیاد میکرودرم ابریژن بی اثر است بهتر است لیزر فرکشنال شود [1401-10-10]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

التهاب ملتحمه

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

سرطان کلیه و تشخیص زودهنگام آن

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

علت تنگی لگنچه به حالب چیست؟

ترکهای پوستی دوران بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

آکانتوز نیگریکانس چیست؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

رژیم گرفتن کنترل وزن نیست

موارد ممنوعیت سرما درمانی

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان کک و مک با لیزر

انواع خال