باعرض سلام وخسته نباشيد.سه ماه ونيم از جراحي بينيم ميگذره.ولي هنوز جاي بخيه كنار هاي بينيم از بين نرفته وخارش دارد.يك ماه بعد از عمل پماد آلفا استفاده كردم وجراحم گفت رژودرم استفاده كن كه حساسيت پوستي نشون دادم. الان دو ماهه روزي سه با ژل CICACTIVE استفاده ميكنم ولي موثرنبوده.بطوريكه وقتي جاي بخيه رو نگاه ميكنم هنوز بافت كامل بهم جوش نخورده ومقداري باز و قرمزه.آيا كرم ديگه اي وجود دارد؟؟؟باتشكر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید ژل کنتراکتوبکس موثر باشد اگر نبود لیزر باید انجام دهید [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیاسکار

تلفن : 91620100 - 031

درمان بزرگی پروستات بدون جراحی

بهداشت جنسی در بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

آیا بوتاکس منجر به افتادگی پلک می شود؟

رفع خط خنده با تزریق ژل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مهمترین روشهای درمان استریا کدامند؟

عوارض تزریق ژل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آیا عکسبرداری به روش OPG خطری هم دارد ؟

تعیین وضعیت ریه با رادیوگرافی در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

آیا دندان های عقل شما تهدیدی برای سلامت دندانهای شماست؟

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]