اگه علت دندان درد سرماخوردگی و سینوزیت باشه که به اموکسی سیلین جواب بده باید چیکار کرد دندون و لثه ۶ بالا سمت چپم با خوردن چیز سفت درد می گیره که با خمیردندون سنسیتیو خوب نشد تازه جرمگیری کردم مرتب از نخ دندون و مسواک استفاده می کنم این دندون تازه ترمیمش عوض شده برای پیشگیری و درمان چیکار کنم؟

دکتر کاملیا فرمند :

سلام ،انتهای ریشه های دندانهای فک بالا مخصوصا آسیابهای بزرگ با کف سینوس در تماس هستند ،لذا در سرماخوردگیهایی که همراه با سینوزیت هستند وقتی سر را خم میکنیم ویا گاهی در هنگام دویدن در دندانهای خلفی درد را احساس میکنیم ،اگر با خوردن آنتی بیوتیک،درد رفع شده ،نیازی نیست که کاری انجام دهید .اما در مورد دندان چپ بالا که میفرمایید تازه ترمیمش عوض شده اگر فقط موقع جویدن درد دارید ،باید تشریف ببرید پیش دندانپزشکتون تا بلندی ترمیم را چک کنند ویا ببینند آیا گیر غذا دارد یا نه .دندان باید تست حیاتی شود [1399-05-21]

پاسخ سوال پزشکیدندان درد سینوزیت

آدرس مطب : 1
تلفن : 88049191 - 021

آیا داشتن پوست چرب از پیری پوست جلوگیری می کند؟

درباره اختلال رابطه جنسی دیسپارونی چه می دانید؟

عکس پانورامیک دندان چه کاربردی دارد؟

آ ی یو دی هورمونی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

زانتالاسما چیست و چگونه درمان میشود؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

سونوگرافی چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

رادیوگرافی تری جوینت برای تشخیص انحراف زانو ها

ضخامت جدار مثانه در سونوگرافی

جراحی کلیه و مجاری ادراری به چه دلایلی انجام می شود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]