سلام من دندون اسیابم دندون ۶ بالا سمت راستم لبش پریده دندونپزشک ترمیم نوشته ولی به سرما حساس شده می خواستم ببینم عصب کشی نیاز نداره بعد از چند سال جرمگیری کردم لثه و دندون بالا خونریزی و درد داشت میشه من سالی یبار خودم برم جرمگیری؟ و دندون قروچه می کنم و دندون ۶ بالا سمت راستم بعد از غذا خوردن که بین دندون غذا میره یا در اثر فشار زیاد یا سرماخوردگی از ریشه ذق میزنه ولی ریشه هاش سالمه و با دکوسالین پیشگیری می کنم از دردش و اونم دکتر ترمیم نوشته ولی خیلی وقت نیست که ترمیم شده عصب کشی نیاز نداره؟

دکتر کاملیا فرمند :

سلام هر حساسیتی دلیل بر درگیری عصب نیست باید رادیوگرافی دندان چک بشه ودندان تست حیاتی بشه . [1399-05-21]

پاسخ سوال پزشکیسرما عصب کشی لثه

آدرس مطب : 1
تلفن : 88049191 - 021

همه چیز در مورد کلم بروکلی

هر آنچه باید در مورد آرتریت یا ورم مفاصل در کودکان بدانید

12 نباید در مراقبت از موها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

آیا سرطان کلیه برگشت پذیر است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

پانچ صورت؛ بهترین روش درمان جای جوش عمیق

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

درمان آلوپسی آندروژنیک توسط روش میکرونیدلینگ

کلینیک تخصصی کاشت ابرو در شهرکرد

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

اثرات طب سوزنی دربیماریهای گوارشی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

مزایای تزریق چربی