با سلام دختری هستم 30 ساله چند سال پیش به خاطر زدن ماسک تمام صورتم تاول زده و یک لایه از صورتم رفتم بعدش پوستم بسیار حساس شده و حدود دو سال هم هست که روی پیشانیم و گونه هایم لک های قهوه ای هس که از گوشه چشم تا چانه ادامه دارد زیر چشمم هم پف دارد آقای دکتر من شهرستانی هستم امکان امدن به مطب شما را ندارم خواش میکنم به من بگویید با این پوست پر لک و تیر و حساس چه کنم چون پوستم بسیار حساس است نمیتوانم هر کرم از بین بردنده لک استفاده کنم واقعا عاجز شدم هر صابونی به صورتم میزنم زود قزمز میشه و خارش دارده خواهش میکنم کمکم کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید از کرمهای ضد لک ملایم به مدت طولانی استفاده نمایید شاید میکرو درم هم برای شما مفید باشد [1401-08-08]

پاسخ سوال پزشکیمیکرودرم ابریژن درمان لک

تلفن : 91620100 - 031

مهمترین علل ریزش مو در مردان و درمان آن

زاویه دار کردن فک با تزریق ژل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

لیفت چشم گربه ای با تزریق بوتاکس

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

کولین چیست؟

اهمیت سرعت در ورزش

درمان آرتروز زانو در کلینیک درد چگونه است؟

بخورید تا جوش نزنید

تغییر وزن در سنین بلوغ و رابطه آن با قدرت یادگیری

روشهای کمک باروری