سلام خانمي هستم47ساله مشكلم اين است كه دنده هايم درد ميكند به دكترمراجعه كردم گفته اند مشكلي ندارم درضمن دردصبحهاهنگام بيدارشدن بيشتراست لطفاراهنماييم كنيد مچكرم

دکتر علی فرخانی :

با شروع آرتروز در مفاصل بین دنده ای شما باعث این علائم می گردد اما برای بررسی بیشتر باید مورد معاینه نیز قرار گیرند. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیآرتروز

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

دلیل نازک شدن موها و روش های درمان نازکی مو

چطور با گرفتگی عضله مقابله کنیم؟

عفونت حدقه یا سلولیت اربیت از عوارض سینوزیت

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

فیلر لب چه مزایا و عوارضی دارد؟

کاربردهای تزریق چربی

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

کاهش حس نوک پستان پس از جراحی

تشخیص حاملگی خارج از رحمی

مراحل فیشیال و پاکسازی پوست

زاويه دار كردن فک بدون جراحی