سلام.من 18 سالمه.در قسمت هایی از بدنم مثل ران مشکل پوست مرغی دارم. بعد از هر دفعه اصلاح موهای زائد دست هام و پاهام موقع رشد مجدد،موها زیر پوست میمونن و بیشتر ورم میکنن.وقتی مدت زیادی سرپا میمونم همه ی ریشه های موهای پام قرمز میشه و خیلی ظاهر بدی داره.یک بار هم دکتر رفتم که پماد ketrel و کرم ثمین حاوی اوسرین و اوره 5% تجویز کردن که مدت یک ماه استفاده کردم ولی پوست پام هیچ تغییری نکرد.همچنین خشکی پوستی که در زمستان قرمز میشه و میخواره هم دارم.لطفا راهنماییم کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام کراتوز پیلار شما درمان قطعی ندارد و علامتی است برای خشکی لوسیون به طور منظم استفاده نمایید [1401-08-15]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست

تلفن : 91620100 - 031

چگونگی فریز اسپرم

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تغذیه مناسب برای کنکوری ها

عشق لازم است اما كافي نيست.

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

دلایل ریزش ابرو و راهکار درمان آن

معایب و مزایای کرم های حاوی کورتون برای پوست

استروئید چیست؟

چند نکته در مورد HPV ویروس پاپیلومای انسانی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

بستری سالمندان در بيمارستان

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]