با سلام... من 22 ساله هستم و 3 سال است که ازدواج کرده ام حدود 2 ماه است که مرتب ال دی می خورم این ماه بسته 21 را تمام کردم و فردای ان نزدیکی داشتم وامیزش انجام شد 2روز است پریود نشدم لطفا راهنمائیم کنید!نمی خواهم حامله شوم!!!

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در صورتی که قرص های پیشگیری از بارداری را مرتب استفاده کرده اید در فاصله استراحت بین دو بسته نیز نباید نگران بارداری باشید. با این حال در صورتی که پریودتان بیش از 1 هفته عقب افتاد به پزشک یا مامایتان مراجعه کنید. [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

درمان تنبلی چشم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

دلايل عدم کاهش وزن

تزریق ژل به پیشانی

تشخیص خال معمولی و ملانوما

تاثیرات استرس بر روی پوست

انواع کاربردهای تزریق بوتاکس چیست

بررسی تعویض مفصل شانه و عوارض احتمالی آن

در چه افرادی ماستکتومی برای پیشگیری از سرطان سینه انجام می شود؟