با سلام اقای دکتر مصرف ماینوکسدیل برای رویش ریش صورت ایا باید دائمی باشه ؟ و با قطعش ریزش پیدا میکنن و مقلا بعد از یکماه کامل قطع کنی مشکلی نیست؟و مصرفش باری کم پشتی مو دقیقا چکار میکنه؟مناطق کم پشت رو باز سازی میکنه یبا فقط ریزش کم میکنه و..؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله حتما ریزش میکند ابتدا ریزش را کمتر میکند سپس رشد موی جدید دارد [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

دیسک گردن چیست

درباره فیموز و پارافیموز چه می دانید؟

نقش آهن در بدن ورزشکاران

درمان دندانپزشکی برای بیماران با مشکلات پزشکی

دکتر امیر منصور شیرانی [ متخصص بیماریهای دهان و دندان ]

خطر سرطان را در خود کاهش دهید

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

سوالات رایج در مورد ایمپلنت - قسمت اول

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

انواع ریزش موی زنان

چسبندگی رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تکنیک های ماساژ پوست