با سلام برادر 24 ساله ای دارم که در اثر تصادف دچار شکستگی از ناحیه بازو و جدا شدن استخوان از هم شد و عمل جراحی انجام شد و پلاتین نیز قرار گرفت. حالا پس از گذشت 2 ماه و و مراقبت زیر نظر پزشک مربوطه هیچ گونه ترمیم و پر شدگی و جوش خوردن مشاهده نشده 1- چه مدت زمانی برای جوش خوردن استخوانی که کامل شکسته لازم است؟ 2-آیا باز کردن کچ بعد از 2 ماه در بازویی که پلاتین دارد درست است؟ 3-آیا قرص های مکمل که در آن گلوکزامین دارد مانند Move Free® Advanced در روند درمان و جوش خوردن تاثیر دارد ؟ با تشکر و ارزوی موفقیت

دکتر علی فرخانی :

بسته به نوع شکستگی دارد اما عموما حداقل 4 هفته زمان برا ی جوش خوردگی لازم است، اما اگر بعد از 2 ماه هنوز هیچ علائمی از کال استخوانی دیده نشده یکی از بهترین روش ها استفاده از مگنت تراپی یا درمان به روش مغناطیسی است که کلسیم را دربافت استخوان رسوب و باعث پر شدن آن می شود. داروهای غضروف سازی که نام برده اید هم در صورت مصرف طولانی مدت می توانند اثرات مختصری داشته باشد. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیاستخوان

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

درمان دندانپزشکی تحت بیهوشی و آرامبخشی

دکتر امیر منصور شیرانی [ متخصص بیماریهای دهان و دندان ]

لیپولیز چیست و چه کاربردی دارد؟

لیفت ابرو و معرفی روشهای غیرجراحی لیفت ابرو

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

چگونه ورم بعد از تزریق ژل را از بین ببریم؟

بلوک عقده ای عصبی ستاره ای جهت کاهش درد بازو

آیا جراحی لیزری تنگی مجرای ادرار روش مناسبی است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

ورزش در کمر درد

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

کلوئید یا گوشت اضافه چیست و چگونه درمان میشود؟

بهترین روش ها برای مراقبت از مو