با عرض سلام من پسری 21 ساله هستم که موهای من خیلی زود چرب میشود و ریزش شدید مو پیدا کردم مثلا اگه شب برم حمام تا فردا ظهر موهای من چرب میشود از شامپوهای متعددی استفاده کردم ولی افاقه نکرد لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید شامپوی موی چرب را هر روز حتی دوبار درحمام استفاده نمایید [1401-10-12]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از مو

تلفن : 91620100 - 031

باورهای نادرست در مورد تغذیه با شیر مادر

مغز آیندگان چگونه است ؟

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

عمل تنگی مجرای ادراری به چه مراقبتهایی نیاز دارد و عوارض آن چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

نحوه تزریق پلاسمای غنی از پلاکت یا پی آر پی

بیماریهای قارچی پوست و مراقبت ها و درمان آن ها

دلیل نازک شدن موها و روش های درمان نازکی مو

از کجا بفهمیم دیسک کمر داریم؟

لیفت شقیقه با بوتاکس چگونه است؟

خار پاشنه و درمان بدون جراحی خار پاشنه