باعرض سلام من هرموقع که ازحمام بیرون میام درنیم تنه ی بالادرجلو بخش سینه وشکم ودرعقب اون فاصله ی بین گردن تاکمرم شروع به خارش میکند درضمن روی بدنم مقداری جوش درآمده وچندخال ریزقهوه ای وجود داردوهمچنین امروز متوجه شدم چندخال خیلی ریزروی پای راستم به وجوداومده آیا میتونه عامل بیماری باشه درضمن من 19سالم است...

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهتر است که آب داغ استفاده ننمایید و حمام طولانی نداشته باشد بعد از حمام لوسیون بدن بزنید اگر خارش ادامه داشت به پزشک مراجعه نمایید [1401-08-17]

پاسخ سوال پزشکیخارش

تلفن : 91620100 - 031

گال پوستی و نحوه گسترش آن

جوان سازی پوست به روش سلول درمانی

درمان شپش سر با شامپوهای ضد شپش

انگل دمودکس چیست؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

رفع و از بین بردن غبغب با لیزر لیپولیز

رژیم نوین برای کاهش فشار خون ( بخش اول )

سرخوردگی و لغزش مهره گردن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

منیزیم

انحراف شست پا و درمان آن بدون جراحی