سلام،خسته نباشید،در جواب M.R.I من اینگونه آمده: The multiplanar and mutisequential study has been done the structures of lubar vertebrae appeear normal We observe disk dehydration and extruded disc herniation at L5 - S1 level with dicl space narrowing,causing stenosis of canal and external nerve roots foramina (radiculopathy the conus medullaris and filum terminalis appear normal extruded disk herniation آیا من پارگی دیسک دارم؟

دکتر علی فرخانی :

ساختار مهره ها طبیعی به نظر می رسد و در سطح مهره های 5 کمری و ساکروم LS- S1 بیرون زدگی دیسک و کاهش فضای دیسکی دیده می شوند. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیدیسک

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

بهترین روشهای درمان دیسک کمر بدون جراحی

لوپوس چیست و چه علائمی دارد؟

تشخیص شکستگی مچ پا با عکس از مچ پا

ناهنجاری تیروئید رشد مغزی جنین را مختل می کند

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

عوارض مصرف مواد مخدر و الکل در عملکرد جنسی مردان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

فیشال چیست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

عوامل مؤثر در تعیین هزینه کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

سونوگرافی چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]