باسلام وخسته نباشید چند سالی هست که پوست صورتم تیره میشه وپراز کک ومک وقتی به پزشک مراجعه می کنم برام داروی ترکیبی دست ساز وضد آفتاب تجویز می کنن که تاثیر مکنن ولی تا وقتی مصرف میکنم وقتی مگم میخام لیزکنم میگن احتمالش خیلی هست برگرده لطفا بگید چکارکنم آیا لیز خوبه واینکه سالی یک بار این کار تکرار بشه برای پوست صورت درسالهای بعد ضرری نداره .باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

لیزر کک مک اگر درست انجام شود خیلی مفید است و اگر ضد افتاب استفاده نمایید تا چند سال برگشت ندارد تکرار آن هم برای پوست ضرری ندارد [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیکک مک

تلفن : 91620100 - 031

فیزیوتراپی ریه در منزل به چه دلیل انجام میشود؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

سن مناسب لیفت لب

تفاوت فشیال با پاکسازی پوست چیست؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

ارزیابی ناباروری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

علت درد و التهاب جلوی زانو و زیر کشک

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رازهای افزایش طول عمر باتری سمعک

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

تعداد جلسات شیمی درمانی در سرطان سینه

عادتها و عواملی که به پوست آسیب می رساند

نخاع ما تا پایین ستون فقرات نمی آید و کمر را نیمه کاره رها می کند

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]