باسلام.سوال بارداری در رابطه بدون دخولبارها مطرخ شده. من و نامزدم چنین رابطه ای داشتیم (چندین بار در چند روز متوالی) ،از کاندوم هم استفاده کردیم اما دو مرتبه کاندوم پاره شد که یک بار آن بعد از تعویض کاندوم پس از یک بار انزال بود. از روش اورژانسی با قرص اچ دی استفاده کردیم (اگرچه از بار اول رابطه حدود دو روز گذشته بود) کمتر از دو هفته بعد ایشون پریود شدن.در پریودشون لخته ی خونی شبیه بافت دیده شد مقدار خونریزی هم نسبتا کم بود. از آون زمان هم تا امروز که یک ماه از مصرف قرص گذشته مدام زیر شکمشون درد میکنه و از دو روز قبل نفخ دارن.علائم دیگری از بارداری رو نشون ندادن. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی با توجه به پریود شدن ایشان خطر بارداری گذشته است. بافت دفع شده قطعه ای از دسیدوا و یا لایه داخلی اندومتر به نام دسیدوال کاست بوده که در برخی از دوره های پریود دفع میشود. علایمی که ذکر کرده اید هیجکدام نشانه اختصاصی بارداری نیست. در صورت تعویق پریود بعدی و نگرانی می توانید یکبار آزمایش خون بارداری بدهید. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

درباره تزریق چربی بیشتر بدانید

سکته مغزی خاموش چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بررسی سقط جنین با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

انواع دستگاهاای کرایولیپولیز و کول اسکالپتینگ

پرمویی زنان یا هیرسوتیسم چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

چه مقدار کرم؟

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

کهیر چیست و چگونه درمان می شود؟

نقش کافئین در ورزشکاران