با سلام یه سوال داشتم من صورتم موی ریز و کرکی داره که یدکتر که قبل رفتم گفت چون موها ریز و ضخیم نیست لیزر جواب نمیده خوب راهی نمیمونه جز استفاده تیغ صورت که باعث جوش های ریز میشه و من همیشه جوش دارم و مجبورم لوسیون های مختلف ضد جوش مصرف کنم که جواب نمیگریم و پوستم حساس شده چاره چیه؟ چه لوسیونی خوبه چکار کنم ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهتر است که محلولهای آنتی بیوتیکی مثل کلیندامایسین استفاده نمایید [1401-08-01]

پاسخ سوال پزشکیاصلاح

تلفن : 91620100 - 031

چگونه (IVF) بر کیفیت زندگی زوج ها تأثیر می گذارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت دوازدهم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

چگونه با استرس مقابله کنیم ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

تاثیر اندولیفت بر جوانسازی پوست

راهکارهای افزایش متابولیسم بدن و آسان لاغر شدن

علل بیش فعالی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

کاشت مو به روشهای FIT و FUT

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]