با عرض سلام جوانی 20ساله هستم که دچار تنگی خفیف کانال نخاعی در محل مهره های L3-L4,L2-L3,L1-L2 و پروتوژن دیسک در محل مهره های L5-S1 شده ام در حال حاضر فقط در ستون فقرات درد دارم اما در راه رفتن مشکلی ندارم .ضمناً درمان به روش فیزیو تراپی باعث بهبود موقت من می شد .آیا راه درمانی وجود دارد؟

دکتر علی فرخانی :

درمان های محافظه کارانه مثل فیزیوتراپی و لیزر می تواند در بهبودی تاثیرداشته باشد و نیاز به جراحی را کاهش دهد. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیدیسک تنگی کانال

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

پا درد

نقش نارگیل در تغذیه ورزشکاران

عمل جراحی کیست پلک چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

20 تا 95 درصد جامعه از اين بيماری رنج می برند

بیماری های مقاربتی جنسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

انواع سونوگرافی های بارداری در جدول

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

جایگزین کردن ایرپاد اپل به جای سمعک

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

انسداد مجاری اشکی چیست و چگونه درمان می شود ؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

پیری پوست چیست و چگونه درمان می شود؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]